Люди на це довго чекали! Зеленський готує рeволюцію для українців: “залишився лише місяць”

Uncategorized

Володимир Зеленський заявив про необхідність зниження ставок по кредитах в Україні

Президент поставив серйозне завдання перед новим Кабміном. На його думку, ставки по кредитах в українських банках повинні бути істотно знижені.

Загрузка...

«Треба створити належні умови, щоб банки могли знизити ставки для кредитування бізнесу і іпотеки. Термін – до 1 жовтня 2019 го», – заявив Зеленський.

Відповідальність за цю ініціативу президент поклав на нового прем’єр-міністра Олексія Гончарука, міністра фінансів Оксану Маркарова, голову НБУ Якова Смолія.

У планах нового уряду – знизити вартість іпотечних кредитів до 12-13% річних. Сьогодні банки пропонують іпотеку від 20%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що президент Володимир Зеленський видав розпорядження, яке «в корені» змінює суть роботи уряду.

Loading...

Про це повідомляється в Telegram-канал «Легітимний».

«Наше достовірне джерело з Офісу Президента повідомляє нам, чому Зеленський і його уряд, який виступає за відкритість, пішли на такий крок, що Прем’єр-міністр Олексій Гончарука видав розпорядження про проведення засідань Кабміну в закритому режимі. Це особиста вимога Зеленського», – йдеться в повідомленні.

Пізніше стало відомо, що послужило причиною настільки неординарного рішення.

«Вона зумовлена ​​тим, що на засіданні Кабміну зараз будуть вирішуватися суперечливі питання. Це все могли б використовувати опоненти Зеленського для провокацій і розгойдування ситуації в країні», – підкреслюється в повідомленні.

У той же час сам прем’єр-міністр Олексій Гончарук розповів, що спілкування зі ЗМІ все ж збережеться, хоча і в іншому форматі.

«Будемо спілкуватися з пресою за результатами цієї роботи. Ми будемо працювати з міністрами в нормальному режимі, адекватному для країни, на території якої ведуться бойові дії. Але після засідання ми будемо виходити до преси, і розповідати про прийняті рішення і пояснювати, чому ми їх прийняли», – підкреслив він.

Loading...

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *