Це екологічна катастрофа! Це не Хуанхе, що з китайської перекладається як «Жовта ріка». Це водойма в …

Uncategorized

Це не Хуанхе, що з китайської перекладається як «Жовта ріка». Це водойма в окупованій Горлівці. Там вони практично всі такі. Шахти стоять, водовідлив не працює, шахтні води піднімаються й потрапляють до ґрунтових вод. Під загрозою Сіверський Донець, який живить половину Донбасу. Це критична межа екологічної катастрофи.

Тільки прошу, без «так їм і треба».

Загрузка...

По-перше, природа ні в чому не винна й після звільнення ОРДЛО від окупантів у нас будуть величезні проблеми. Можливо, вже нездоланні. А це — наша земля.

По-друге, більша частина людей, яка опинилася в окупації, Путіна не кликала, то все московська пропаганда. Повірте мені, як луганчанину. До нас у березні-квітні 14-го з Ростова сотнями «тітушок» завозили, аби давати картинку масовки на мітингах — з 400 тисяч мешканців Луганська навіть пари тисяч охочих помахати «аквафрешами» не знаходилося.

По-третє, ті люди не винні, що держава, якій вони платили податки за свою безпеку, не змогла їх захистити. Розповіді про те, що тамтешній люд мав брати вила й виходити проти путінського спецназу та озброєних до зубів п`яних «орків» у папахах недоречні. Їх можна лише з теплого затишного дивана вести. Особливо полюбляють це ті, хто від мобілізації ховався.

По-четверте, Сіверський Донець дає воду не лише в ОРДЛО. З нього п`ють Бахмут, Торецьк, Маріуполь, Сєверодонецьк, Лисичанськ та інші міста, селища і села.

Loading...

Взагалі пост про те, що куди не прийде «Русский мир», там — велика, мов у слона Ж…

Павло Бондаренко

Loading...