Не витримав! Експерт жорстко пройшовся по українцям! Дивіться якими нас бачать у світі (ВІДЕО)

Uncategorized

На те хор і національний, що б нація мала нагоду подивитися в дзеркало.

З ФБ, мабуть, треба виходити, бо тут усі дивляться «Квартал», а потім рясно засівають сторінки справжнім «ср..чем». Добре, що в цієї нації немає інших проблем.

Загрузка...

Безвідносно до етики явища, майстерності виконання тощо.

Якби від рук росіян чи колаборантів загинуло ще двоє юнаків, чи війська іноземної держави, «просто», обстріляли українські населені пункти, такого гвалту українці б не здійняли (і таки не здіймають!). Цікава була б причина такого явища.

Можливо, тому, що народ сотнями років не мав держави (власної держ. території), а його представники вже на генетичному рівні уявляють собі свою «державу» як культурологічну субстанцію. Тобто, боролися лише за мову, історію, культуру в межах інших держав.

Тому захоплення іноземцями ще кількох населених пунктів, відсутність належного (визначеного Законом) реагування на війну вже третього Верховного Головнокомандувача, відсутність зовнішньої політики (саме так), масове ухиляння молоді від служби в армії, глоріфікація власних дезиртирів і тих, хто замість виконувати функціональні обов’язки, здається в полон (так легше), виїзд мільйонів на заробітки (в т.ч., в країну, що воює проти України) — це ніби як нормально. Звичайний стан речей народу без території й держави.

А виступ перед росіянами якоїсь співачки чи сердючки — національна трагедія, опущення «національного» хору (власне, кількох його співачок) до простої пісеньки — національна трагедія. Неправильна вимова якось слова — загальний осуд і палкі дебати про те, як правильніше.

Ось це і є приклад недержавотворчої нації. І замість критично переосмислити й спробувати стати звичайнісіньким людом, що хоче мати власну державу, нАрід, за інерцією культурологічної нації без держави, насамперед пильнує «слово».

Укотре повертаюся до промовистого епізоду у фільмові «Вогнем і мечем», де поляки зобразили українців такими, якими їх бачать. У епізоді на 1.40 — 1.42 хвилини режисер і актори талановито відтворили світ тодішнього та й теперішнього українства.

Vassyl Laptiichuk

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Loading...

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *