ЩОЙНО! Шевченко зробив нову заяву після поразки від Нідерландів

Uncategorized

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко зазначив, що його підопічні боролися проти Нідерландів (2:3) від свистка до свистка, і тепер їм потрібно відновити сили. Він очікує, що в наступних матчах Євро-2020 футболісти зможуть здобути позитивний результат.

Відповідний пост з’явився на сторінці Шевченка в Instagram вранці в понеділок, 14 червня. «Відмінна реакція, ми боролися весь матч, але цього було недостатньо. Тепер

Загрузка...

час відновити сили і якнайкраще підготуватися до наступних матчів», – написав наставник української збірної.

Шевченко зробив нову заяву після поразки від Нідерландів
Ярмоленко забив перший гол України на Євро-2020.
Нідерланди – Україна

Напередодні Шевченко подякував гравцям, що після двох пропущених голів вони не опустили руки, зрівнявши рахунок. «Хлопці знайшли в собі сили пресингувати, перебудувалися. Ми випустили більш свіжого гравця в середину. Знайшли баланс. Команда дуже добре себе проявила», – сказав тренер на пресконференції.

Матч Нідерланди – Україна завершився з рахунком 3:2, всі голи команди забили у другому таймі. Після 0:2 українцям вдалося зрівняти рахунок завдяки м’ячам Андрія Ярмоленка і Романа Яремчука (відео голів можна подивитися тут). Але за лічені хвилини до фінального свистка Нідерландам вдалося вирвати перемогу.

Яремчук забив другий гол українців.
Віталій Миколенко.
Українці пропустили три голи на старті Євро-2020.

Нагадаємо, матчі Євро-2020 можна подивитися на телеканалі «Україна».

Loading...
Шевченко зробив нову заяву після поразки від Нідерландів
Шевченко зробив нову заяву після поразки від Нідерландів
Календар плей-оф Євро-2020.

Наступний поєдинок команда Шевченка проведе проти Північної Македонії 17 червня, а вже 21 червня зустрінеться з Австрією, яка взяла 3 очки в грі з македонцями.

Календар збірної України на груповому етапі Євро-2020.

Джерело

Loading...