B Xеpcоні пoліцeйcку звільнили із рядів патрульних! Українці ш0ковані причиною!

Uncategorized

Наказом Департаменту патрульної поліції звільнено працівницю патрульної поліції Херсонщини Ірину Трубаєву. Підставою для звільнення стала постанова суду, якою дівчину визнано винною у корупційному правопорушенні — поліцейська у вільний час підробляла фотографом

Новина розміщена на офіційному сайті Херсонської обласної Прокуратури.

Загрузка...

Ось як вона подається:

За порушення антикорупційного законодавства корупціонера звільнено з лав патрульної поліції.

Херсонською обласною прокуратурою забезпечено участь у розгляді судами першої та апеляційної інстанцій протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відносно співробітниці Управління патрульної поліції у Херсонській області Національної поліції України.

Поліцейська, порушуючи обмеження та заборони щодо сумісництва з іншими видами діяльності, займалася іншою оплачуваною роботою, а саме систематично надавала послуги приватного фотографа у м. Херсоні.

Loading...

За принципової позиції прокурора в суді повністю доведено наявність складу адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого частиною першою статті 172-4 КУпАП, у зв’язку з чим правоохоронця визнано винним та піддано адміністративному стягненню у вигляді штрафу на користь держави в розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією отриманої винагороди від роботи за сумісництвом.

Постанова суду набрала законної сили, порушником штраф сплачено в повному обсязі.

Крім того, з метою виявлення причин та умов, що сприяли вчиненню пов’язаного з корупцією правопорушення, обласною прокуратурою внесено подання, яке розглянуто із вжиттям заходів.

Наказом Департаменту патрульної поліції України службову особу звільнено зі служби в поліції у зв’язку з набранням законної сили рішення суду щодо притягнення до відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Джерело

Loading...