Бачать тільки гроші «Газпрому», — Андріюк р0зніс скандальне рішення УЄФА! (ВІДЕО)

Uncategorized

Союз європейських футбольних асоціацій зобов’язав Україну прибрати з форми нашої футбольної збірної слова «Героям слава». Таке рішення УЄФА зумовлено тим, що у переліку спонсорів є російський «Газпром».

Газовидобувна компанія не просто спонсорує конкретні змагання, а загалом платить найбільше грошей. Про це розповів футбольний оглядач Констянтин Андріюк.

Загрузка...

У Кремлі почали тиснути на УЄФА, – Андріюк

«УЄФА бачить гроші «Газпрому». Тому що «Газпром» не просто спонсор змагань – це і, зокрема, Ліга чемпіонів. А є титульним спонсором», – пояснив він.

Експерт вважає, що російській компанії це потрібно не для реклами, а для політичного лобі. І можливість його застосувати з’явилася саме зараз, коли виникла ситуація з формою збірної України.

Я думаю, ситуація розгорталася таким чином. З’явилася форма, інформація про неї розійшлася Україною, Росією, потім підходила її російська пропаганда. В Кремля десь там залоскотало в одному місці, і вони почали тиснути на УЄФА,– зазначив експерт.

Loading...

І додав, УЄФА, як організація, що любить гроші, вирішила погодитися з претензіями Росії. До того ж зроблено це дуже хитро, адже деякі речі на формі залишилися. Наприклад, до карти та гасла «Слава Україні» у Союзу зауважень немає.

За його словами, збірна України зобов’язана і змушена виконати це рішення. У випадку відмови, УЄФА може позбавити нашу країну статусу учасника Євро-2020.

«Але ніхто ніколи не піде на таке рішення і ніхто не буде робити. На жаль, в України немає інших варіантів, як підкоритися УЄФА», – підсумував Костянтин Андріюк.

Костянтин Андріюк прокоментував рішення УЄФА: дивіться відео

Джерело

Loading...
Loading...