Повалій попрощалася з Україною: останні слова запроданки

Uncategorized

Народна артистка України Таїсія Повалій, яка раніше в інтерв’ю розповіла про цькування в Україні, остаточно відмовилася проводити свій ювілейний концерт у Києві, який був запланований на 10 грудня.

Про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram. Крім того, артистка вирішила не повертатися в Україну, поки ситуація в країні не буде більш сприятливою для виступів.

Загрузка...

“Ювілейний концерт цього року не відбудеться. Це, з одного боку, мене засмучує, а з іншого – я розумію, що потрібно ще час, а це значить, що мені знову доведеться не старіти”, – зазначила зірка.

За словами чоловіка співачки Ігоря Ліхути, немає сенсу наражати на небезпеку людей, які прийдуть на концерт та саму Повалій.

“Все-таки співачці під час концерту має бути комфортно на сцені, а якщо в залі хтось встане і почне щось кричати або щось робити, це зіпсує настрій всім”, – зазначив Ліхута.

Також стало відомо, що давати ювілейний концерт в будь-якій іншій країні співачка не має наміру.

Loading...

За словами директора концертного залу Романа Недзельського, концерт Повалій не відбудеться, тому що не була дотримана процедура підготовки до заходу.

Переглянути цей допис в Instagram

Дорогие мои! Скажу честно, безумно хотелось чуда! Это ведь так важно для меня!!! ⠀ Родные мои! Артиста определяет слушатель и зритель. Я вижу, чувствую, ощущаю вашу мощнейшую поддержку! Я хочу сказать вам СПАСИБО! За то, что не равнодушны, что всегда рядом и благодаря этому я иду дальше и только вперёд! ⠀ Я ощущаю каждый день вашу любовь, теплоту и заботу! Именно это вселило в меня веру и ежедневно придаёт сил! ⠀ Юбилейный концерт в этом году не состоится. Это, с одной стороны, меня расстраивает, а с другой — я понимаю, что нужно ещё время, а это значит, что мне снова придётся не стареть!😋😂 ⠀ Я для вас готовлю много всего интересного и в ближайшее время об этом обязательно расскажу❤️ ⠀ До встречи немножечко позже!😘 ⠀ PS: И мой подарок вам, мои дорогие — премьера песни!!! Музыка и стихи — @alekseymalakhov ⠀ Ссылка в шапке профиля) ☝️ #таисияповалий #1000лет #алексеймалахов

Допис, поширений Таисия Повалий (@tpovaliyofficial)

Loading...

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *