Біля Зеленського гаряче, як ніколи! Президент чітко пояснив, що чекає від тих, кому дав завдання

Uncategorized

Сьогодні поряд із Зеленським гаряче, як ніколи, мабуть🔥

Президент у своєму стилі чітко пояснив, що чекає на доповіді від тих, кому дав завдання:

Загрузка...

— Від керівників НАБУ та САП, про результати спільної роботи у переслідуванні топ-корупціонерів.

— Від керівників ДБР та НАБУ, про перебіг розслідування фактів зловживань державними коштами та результати аудиту використання коштів платників податків, «які подарували найбагатшим агробаронам», від Валерія Пацкана.

— Від керівників ДБР, СБУ та Національної поліції щодо боротьби з бурштиновою мафією, незаконною вирубкою лісів, видобутком корисних копалин, що належать всьому народові.

Гостре питання також — розслідування злочинів проти неповнолітніх. Зокрема, справи про вбивство п’ятирічного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому, пожеж у дитячому таборі «Вікторія» та в готелі «Токіо Стар» в Одесі.

Loading...

Президент також вважає за необхідне ухвалити Концепцію реформування СБУ. На його думку, у ній має бути викладене цілісне бачення всіх напрямів і перспектив розвитку української спецслужби. Водночас треба внести зміни до закону «Про Службу безпеки України», як того вимагають приписи Конституції, оперативна ситуація в державі та закон «Про національну безпеку України»

А ще, на думку Зеленського, треба ухвалити закон «Про охорону секретної інформації» та впровадити Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні з урахуванням прохань від іноземних партнерів.

Команда Зеленського

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *