Було б смішно, якби не було так сумно… Стало відомо за що Королевську нагородили статуеткою «Людина Року

Uncategorized

«Було б смішно, якби не було так сумно…»пересмажену» Королевську теж нагородили статуеткою «Людина Року»🤦‍♀️🤷‍♀️» пише у себе на сторінці у Фейсбук Світлана Білоножко.

А ось як цю новину подала п’ята колона кремля ОПЗЖ:

Загрузка...

«Вища Академічна Рада загальнонаціональної програми «Людина року» підбила підсумки та визначила володарів титулу «Людина року-2020» в національних номінаціях. Національна платформа «Жінки за Мир» стала лауреатом спеціальної премії «За об’єднання жінок для миротворчої діяльності та допомогу мирним громадянам, постраждалим від бойових дій».

Учасниці Національної платформи «Жінки за Мир» об’єдналися, коли тільки почалися бойові дії на сході України, з благородною метою – повернути країні мир. З 2014 року до діяльності платформи приєдналося понад 200 тис. жінок з різних куточків України. За цей час вони вивезли тисячі дітей і мирних жителів з населених пунктів, які опинилися під вогнем обстрілів. В рамках регулярних гуманітарних місій «Жінки за Мир» відвідали десятки населених пунктів, розташованих на лінії розмежування, і надали допомогу десяткам тисячам дітей та мирних жителів. А з метою наближення миру і забезпечення соціальної підтримки громадян ініціювали та розробили понад сто законопроектів і десятки звернень до Конституційного Суду.

Як зазначають учасниці Національної платформи «Жінки за Мир», вони і сьогодні продовжують реалізацію соціальних та гуманітарних проектів, а також ініціюють широкий діалог про мир і єдність України з жінками, які проживають на тимчасово непідконтрольних територіях.

«У цей непростий для всіх нас час ми продовжуємо допомагати мирним громадянам, ініціюємо важливі соціальні законопроекти, а також робимо все, щоб мінімізувати ризики пандемії коронавірусної інфекції в Україні, допомогти і захистити людей. Ця нагорода по праву належить кожній з наших жінок, які щодня беруть участь у роботі Національної платформи «Жінки за Мир», роблять добрі справи, просувають важливі ініціативи та роблять все, щоб наблизити мир в Україні. Кожна жінка нашої країни – людина року! І я впевнена, що майбутнє України – в жіночих руках!» – зазначила ініціатор Національної платформи «Жінки за Мир», народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Наталія Королевська.»

Loading...

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

Loading...