Мене пограбували. Це сталося місяць тому. І я не збиралася розповідати про це, якби не одне АЛЕ… (ФОТО)

Uncategorized

Мене пограбували. Це сталося не сьогодні — місяць тому, в останній день лютого. І я не збиралася розповідати про те, як група покидьків «відкрила» мою хату (принагідно дякую, що з кішкою все Ок), якби не одне АЛЕ.

У мене забрали ювелірку, зроблену руками найкращого у світі батька Сергей Степаныч Омельянчук, готівку (десятки тисяч гривень) і новенький Макбук у плівці. Мені перевернули дороги дригом все моє життя і, бляха, перевернули навіть білизну. Змусили озиратися, відчувати незахищеність та злість.

Загрузка...

Та не це насправді журить мене. Найбільша жесть — це те, що я (не сама, звісно) встановила ім‘я ймовірного підозрюваного, а поліція — ні. Що я у перші 12 годин після пограбування опитала чи не всіх свідків, а поліція (наскільки мені відомо) — досі не допитала ймовірного злодія. Пабам))))

А найбільша несправедливість (тут мені палає і бомбить), що офіцери ВСІХ можливих силових структур (геть всіх), як один, розвели руками: «Вибач, Олю, ти хороша. Але у твого підозрюваного «каса» в МВС. Нічим тобі не допоможемо». Ще раз. Каса в Міністерство внутрішніх справ.

Ви ****** там зовсім? Ви в собі ващє, пацани?

P.S. На фото: ймовірний підозрюваний. Його звати Прідон Бібішадзе. Він — громадянин Грузії, який з високою ймовірністю пограбував мою квартиру, і 99,99% «виніс» у серпні 2020-го квартиру на Троєщині.
Нічого більше не пишу, бо я місяць трималася з останніх.

Loading...

UPD. Справедливості заради: зі мною оперативно зв’язалися з МВС.

Пообіцяли перевірити інформацію, як про те, чи можна пов’язати квартирні крадіжки (мою і ще однієї потерпілої), так і про «касу/кришу». Маю надію на зрушення та справедливість

Возможно, это изображение (1 особа)

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб)

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб)

Немає опису світлини.

Loading...

Немає опису світлини.

Olga Omelyanchuk

Loading...