Дзвонить мама, чую по голосу, що вона плаче і її просто тіпає. Приїзджаю, розпитую, намагаюсь зрозуміти. Вникаю — і починає тіпати мене Виявляється… (ФОТО)

Uncategorized

Дзвонить мама, чую по голосу, що вона плаче і її просто тіпає.

Приїзджаю, розпитую. намагаюсь зрозуміти. Вникаю — і починає тіпати мене

Загрузка...

Виявляється, це — результат спроб вияснити просте питання по оплаті комуналки з Дарницька ТЕЦ — ТОВ «Євро-Реконструкція» .

Треба знати, що мама дуже прискіплива, усі комунальні платежі оплачує вчасно, їй допомагає в цьому мій син — особистий кабінет, показання лічильників, все таке…

Мама побачила, що в останньому рахунку внесено дані без урахування показників лічильників, а дано середнє по дому, хоча дані лічильника внесено вчасно, термін лічильника до 23 року. Також в рахунку є оплата за мою сестру, якої немає вже з нами півтора роки. І доки про це скрупульозна мама подала ще рік тому.

В принципі, розуміючи, що все це — технічні питання, є телефон для звернень — мама почала дзвонити ще на минулому тижні. І виявилося, що зв’язатись з ТОВ Єврореконструкція — НЕ-МОЖ-ЛИ—ВО! Від слова — взагалі.

Loading...

Записаний голос монотонно говорить: «Ваш номер в черзі — 30-й, залишайтесь на лінії… Ваш номер 20-й. залишайтесь на лінії» За ГОДИНУ лунає: «Ваш номер 2-й. Усі оператори зайняті..» І — відключається.

Мама вирішила. що то — глюк зв’язку і сьогодні повторила спробу. Точніше — ТРИ спроби! Тричі вона витримала по годині прохання залишатись на лінії
— і тричі після цього звя’зок було розірвано! ТРИ ГОДИНИ часу!

Чесно кажучі, коли я все це почула — мене кинуло в жар від люті.

Уявляю, як мама або інші старші люди намагаються вирішити своє малесеньке питання, дзвонять і дзвонять — годинами, хвилюються, впадають у відчай від неможливості розібратись, від дзвінків без відповіді; розуміфють, що вони — ніхто в цій державі і прав ніяких не мають. навіть не можуть задати питання — і отримати відповідь. А ці с..и чомусь завжди «помиляються» на свою користь. В очах — чорно.

Подзвонила на 1551. виклала ситуацію. Залишила скаргу. Підхопила маму — поїхали за вказаною адресою, на вул.П.Усенка, 3. Побачили там страшенну чергу на вулиці (дощ та температорою біля 0) — плюнула, розвернулась і хочу зрозуміти, що робити далі.

Ну реально, що робити?!!

Loading...

1) Як достукатися до надавачів комунальних послуг та вирішити питання з невірними нарахуваннями?

2) Як наказати підприємство, яке симулює гарячу лінію, а по факту просто знущається над тими, за рахунок кого існує?

3) Чи взагалі існує хоч якась матеріальна відповідальність за невірні нарахування? може пора по кишені бити винних, а не наших стареньких мам?

Немає опису світлини.

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоять та просто неба)

Немає опису світлини.

Valentyna Varava

Loading...