Колаборанти у вищих ешелонах влади! Представниця України в ПАРЄ проголосувала за повернення Росії

Uncategorized

Представниця України в ПАРЄ (парламентська асамблея Ради Європи) виявилася представницею Росії. Юлія Льовочкіна проголосувала в ПАРЄ за повернення Росії і за «нову санкціонну процедуру», яка фактично знімає санкції з РФ.

Вважається, що українська делегація в ПАРЄ — це делегація, яка представляє інтереси України. Вважається, що українська делегація в ПАРЄ — це делегація, що у неї є голова, що делегація приймає колективні рішення і просуває спільний порядок денний. Якщо це не так, то це означає, що «українська делегація» в ПАРЄ відсутня, а є лише декілька депутатів, жодним чином не пов’язаних один з одним, а інколи і з Україною.

Загрузка...

Ми звикли до того, що депутат після того, як його обрали, забуває про виборців і починає воротити в Раді все, що йому заманеться і працювати на своїх спонсорів, а не виборців. Тепер ми знаємо, що і в ПАРЄ наша делегація веде себе абсолютно таким же чином. Не виборці ОПЗЖ делегували Юлію Льовочкіну в ПАРЄ. Це зробили депутати ВР, склад делегації затверджувався «монобільшістю» і відповідальність за поведінку делегатів несуть депутати ВР, які її туди делегували, тобто, знову ж таки монобільшість. І коли тепер Юлія Льовочкіна почала вести себе як відкритий російський шпигун в ПАРЄ, відповідальність за це несе монобільшість.

Вони могли б відкликати Юлію Льовочкіну зі складу делегації, якби мали таке бажання. Але вони не мають такого бажання. Вони будуть мовчати про цей ганебний випадок здачі національних інтересів, і навіть якщо притиснути їх до стінки, казатимуть, що вони тут ні до чого, так вийшло, ну подумаєшь, а що ви хотіли, а до чого тут зеленський. І ні за що не відкличуть російського агента з ПАРЄ. Саме тому, коли голова української делегації Ліза Ясько написала про це ганебне голосування, яке повернуло країну-терориста в ПАРЄ, вона жодним словом не згадала, що українська делегація теж приймала участь в цьому фарсі.

Це зрада національних інтересів. Це відсутність української делегації. Це відповідальність голови делегації, Лізи Ясько. Це відповідальність монобільшості.

Але голова делегації так не вважає. Вона вважає, що «Я дуже вдячна всім членам делегації нашої. Для багатьох виступи сьогодні були вперше. Всі молодці! Ми вистояли і це початок нашої нової боротьби.»
Юлія Льовочкіна також вдячна вам, пані Ясько, і вважає, що ви молодець.

А ми вважаємо, що ви зганьбили себе і Україну своєю безхребетністю та безвідповідальністю.

Джерело

Loading...