Шановні далекобійники, а також прості водії, звертаюсь до Вас!!! Мене зовуть Роман Сайко і дуже прошу дочитати моє звернення!!!

Uncategorized

Шановні далекобійники, а також прості водії, звертаюсь до Вас!!! Мене зовуть Роман Сайко і дуже прошу дочитати моє звернення!!!

Я мешкаю в селі Іванків, яке знаходиться на 47-м км від Києва( траса Київ — Харьків ).

Загрузка...

Якщо якимось чином Ваше авто зламалося чи закінчилося топливо, чи стали з інших причин на дорозі і не знаєте як далі бути, то в радіусі 100-150 км від мого місцезнаходження я готовий допомогти в будь-який час!!! Мій телефон 066-077-74-79!!!

Чому так пишу і чому раптом Всім готовий допомогти?!!! Мені стало дуже страшно і соромно, коли мій батько (далекобійник) став заручником неприємної ситуації. Він направлявся з Києва в Дніпро і в нього ламається машина на 178 км ( між Пирятином та Лубнами ) , да так зламалась, що сам зробити її не міг, мороз -24 і не працювала автономна піч.

Він простояв з 00:00 годин ночі до 15:00 годин дня!!! Як водій він все зробив за вимогами правил дорожнього руху( поставив аварійний знак, аварійний світлосигнал, поцепив на півпричеп світловідбиваючу робу і т.п.), а також спробував голосувати в надії зупинити такого ж далекобійника і хоча б погрітися, що було марно( Я сам далекобійник і можливо хтось з Вас мене знає! Невже Ви ставите рацію в авто , тільки для того, щоб робити рекламу( по типу куплю/продам дрова?)?! Я вперше відчув себе людиною, коли сам став далекобійником чотири роки тому, але то було в Європі, невже в Україні ми не такі?…

Я розумію , що кожен з Вас поспішає, бо хоче заробити копійку, але «коли» ця копійка стала дорожче за людину, товариша, колегу?… Ми Всі ходимо під одним Богом, тому прошу Вас, якщо потрібна будь-яка допомога( чи Ви можете комусь допомогти!) я допоможу чим зможу.

Loading...

Навіть якщо мене не буде рядом, я попрошу своїх рідних, близьких, кумів і т.п. і однозначно хтось допоможе!!!

І прошу всіх хто може допомогти людям в інших містах не соромиться, хай буде соромно тим хто може , але не допомагає!!!

Roma Sayko

Loading...