Знаєте, що найбільше дратує в цій історії із загuблими в пожежі людьми похилого віку. Ось ці нескінченні коментарі… Гін

Uncategorized

Знаєте, що найбільше дратує в цій історії із загиблими в пожежі людьми похилого віку. Ось ці нескінченні коментарі нас, пересічних:

— Розіп’яти власника незаконного будинку!

Загрузка...

Це бл*дь якась ода громадянської вузьколобості. Давайте хором лінчувати одну блоху на тілі собаки, яка кишить паразитами.

Вийшов чиновник, насцяв в очі традиційним: «Розберемося, знайдемо, покараємо!» І пи*дец. І пішли відгуки в стилі «а новий то нічого, зухвалий».

Ви їб*нулись? Хто давав дозвіл на цю «незаконну» будівлю? Чи не він? Так на кожній сесії міськради подібні самобуди узаконюють пачками. Ви не знали? Не вірю.

Хто не помічав кілька років цього будинку і його стану? Ні його підлеглі? Соціальні служби, пенсійні фонди, жеки, так просто сусіди.

Loading...

Ви забули пекельну пожежу на Хартроні — вісім трупів? Що там у них в цеху було не так? Двері не туди відкривалися? І що, бл*дь? Хто-небудь зараз навскидку скаже, чим закінчилося сцання, примчавшого тоді зі столиці блідого від жаху міністра?

Нічим.

Давайте кинемо камінь в того бізнесмена, який хоч раз давав хабар пожежному інспектору. І жбурну кругляк в кожного пожежного інспектора, який її брав, закриваючи очі на прогнилу проводку.

У тих, хто хоч раз оформляв заднім числом вже зведений магазин, сарай, дачку.

У тих, хто п*здить бабло з бюджетного корита, замість того щоб побудувати у своєму місті гідний хоспіс.

Так ми заб’ємо камінням півкраїни.
Всі винні. Від тих, хто цю грьобану систему очолює до тих, хто її підгодовує.

Loading...

Смертельні дтп з бухими мажорами за кермом, повені (ви бачили, що відбувається з лісом в Вовчанському районі), пожежі з трупами — вони будуть. І будуть. І будуть.

Поки до кожного з нас не дійде проста зв’язка: Дав хабар — убив старого.

Спалив заживо.

Анна Гін

Loading...