Блогерка, яка вибрала на Майдані Росію, обізвала офіцера ЗСУ «ганьбою армії» і зібралася до суду (ВІДЕО)

Uncategorized

Блогерка з Києва, відома в ТікТок під ніком «di.rubens», вирішила подати до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, який опублікував скандальний ролик за її участю. На відео раніше вона, стоячи на Майдані Незалежності, продемонструвала свою симпатію країні-агресору.

У своїй відповіді, опублікованій в Instagram, дівчина назвала військового «ганьбою української армії». Штефан зі свого боку заявив, що така реакція – це «нонсенс» (щоб подивитися його, доскрольте сторінку до кінця).

Загрузка...

Блогерка зазначила, що інформацію, яку поширює Штефан, є «сфальсифікованою і завідомо неправдивою».

«У відповідь на неправомірні дії офіцера, спрямовані проти мене, я готую матеріали для відкриття кримінальної справи, а також збираю документи для відкриття судового провадження. Цю ситуацію розглядають у Міністерстві оборони», – сказала вона.

На своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ зазначив, що відео було у відкритому доступі, а потім його видалили. Він вважає, що така реакція замість того, щоб пояснити свою позицію, є «нонсенсом».

«Знайомтеся – ганьба української армії! Саме так мені вирішила відповісти блогерка di.rubens, яка, посміхаючись, заявила про прихильність Росії на Майдані Незалежності на відео, яке я поширив. На відео, яке було у відкритому доступі, але потім вони його видалили. Вона вирішила піти іншим шляхом, ніж перепросити, пояснити ситуацію і свою позицію. Вона вирішила написати скаргу в Міністерство оборони, щоб я приніс офіційні вибачення за її ж відео, де вона з посмішкою обирає Росію прямо на Майдані! Подати на мене до суду за своє ж відео, яке вона публічно виклала в соцмережу ТікТок. Нонсенс», – обурився військовий.

Loading...

Також він назвав цю ситуацію «ударом по захисниках з яскраво вираженим російським акцентом і російською мовою».

Facebook Анатолія Штефана.

Джерело

Loading...