Голова Антикорсуду була на вечірці Ківалова з Вовком та Тупицьким!

Uncategorized

Вовки в суддівських мантіях, або як голова «антикорупційного» суду святкувала вечірку з підозрюваним, справу якого розглядає її суд
Голова Вищого антикорупційного суду Олена Танасевич була на передноворічній вечірці, яку організував одіозний регіонал Ківалов в своєму інституті.

Танасевич була в одній компанії з підозрюваним Павлом Вовком та іншими впливовими суддями.

Загрузка...

При цьому саме Антикорупційний суд розглядає справу підозрюваного судді Вовка.

А вже 6 січня Вищий антикорупційний суд відмовився продовжувати розслідування кримінального провадження щодо створення злочинної організації і захоплення влади, у якому фігурує голова Окружного адміністративного суду Києва Вовк.

Нібито «антикорупціний» суд відмовився примусово доставити на засідання суддю Вовка, аргументуючи це тим, що «невідомо що за листи» кинув детектив в автомобіль Вовка, коли вручав йому повістку.

І це попри те, що на відео було чітко зафіксовано, як детективи оголошують судді Вовку повістку про виклик, а той викидає її з автомобіля.

https://www.facebook.com/watch/?v=231403295168874

Вже не раз були оприлюднені аудіозаписи, де судді Вовк, Аблов, Погрібніченко та інші, вирішують, як впливати на кадровий склад Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів, як ухвалювати рішення в інтересах «потрібних людей» в обмін на «спонсорство» й які абсурдні справи ініціювати самотужки, щоб здійснювати вплив на державу.

Одним словом – ворон, ворону око не виклює.

P. S. Окрім Вовка й Танасевич, на шабаші Ківалова був ще один топ-корупціонер у мантії – голова Конституційного суду України Тупицький.

Юрій Левченко

Loading...
Loading...