Докерувалися! Богатирьова закупить 5 мільйонів доз китайської вакцини від КОВІДу для українців — журналіст

Uncategorized

Ну що, Друзі, вітаємо Раю?

Компанія екс-міністра охорони здоров‘я часів режиму Януковича Раїси Богатирьової «Лекхім» — уклала контракт на закупівлю 5 мільйонів доз китайської вакцини від КОВІДу «Сіновак»…

Загрузка...

Згідно з угодою, у березні 2021 року Україна зможе отримати вакцину проти коронавірусу виробництва Sinovac Biotech, а у 2022 році – налагодити виробництво вакцини на українському підприємстві ПрАТ «Лекхім-Харків».

У зв‘язку з цим у мене виникла парочка питань:

📌Вакцина «Сіновак» ще НЕ пройшла фінальну стадію випробувань і НЕ отримала сертифікацію ВООЗ. Чому ми замовляємо «кота в мішку» ставлячи під загрозу здоров‘я Нації?

📌Враховуючи, що ще одна харківська фармкомпанія «Біолік», через яку Мєдвєдчук лобіює виробництво російського шмурдяка «Спутник V» теж афільована з Богатирьовою — де гарантія, що його не вироблятимуть на «Лекхімі», а етикетка буде «Сіновак»?

Ехехех… Я попереджав, я писав, кричав, але, напевно, договірнякі владі дорожчі за здоров‘я Нації та й Богатирьовій потрібно Новінскому 6 мільйонів повернути, які він за неї в якості застави вніс. Не натурою ж…

Передісторія: (https://www.facebook.com/100001002462409/posts/3797395046970540/?d=n)

Назар Приходько

Loading...