«Українська мова провокує конфлікти, а російська – народне надбання» — скандальна Єгорова заявила, що принципово не буде розмовляти українською

Uncategorized

“Українська мова провокує конфлікти, а російська – народне надбання” — скандальна ведуча Єгорова заявила, що принципово не буде розмовляти українською

Телеведуча Сніжана Єгорова, яка негативно ставиться до української мови, війни на сході України та Революції Гідности, зробила чергову скандальну заяву. Єгорова заявила, що не можна змушувати людей розмовляти українською, адже це призводить до конфліктів у суспільстві.

Загрузка...

Про це вона заявила в етері телеканалу “Наш”.

“Те, що українська мова – це державна мова – прекрасно, але свого часу, коли приймався цей закон, один із суддів Конституційного суду, суддя Мартиненко, висловив офіційно свою окрему думку, де він сказав, що проникнення української мови в будь-які сфери суспільного існування так чи инакше призведе до цих конфліктів, які ми сьогодні маємо”, – зауважила Єгорова.

Також Єгорова розповіла, що зараз на всіх телеетерах принципово розмовляє лише російською, бо не можна змушувати людину говорити не рідною для неї мовою.

“Я – яскравий приклад того, як сила дії дорівнює сили протидії. Будучи абсолютно лояльною, професійною людиною, яка ідеально володіє українською мовою і працює в професійному середовищі винятково як україномовна складова будь-якого проєкту, зараз я принципово говорю на всіх етерах тільки російською. Тому що мова – це те, як дихає людина. Ти не можеш перевчити людину дихати по-иншому. Хто народився і розмовляв угорською – все одно людина буде думати угорською. Хто народився і мати говорила з ним українською – буде думати українською”, – впевнена телеведуча.

Loading...

“Російська мова – це надбання українського народу і це треба визнати як факт”, – заявила скандальна ведуча.

Джерело

Loading...