Зеленський пообіцяв українцям по 8 тисяч гривень! Як отримати гроші!

Uncategorized

Влада виділить 10 мільярдів гривень на допомогу українцям у зв’язку з епідемією COVID-19.

Підприємці та наймані працівники отримають по 8 тисяч гривень компенсації через карантин, заявив Зеленський

Загрузка...

Незабаром у Верховній Раді повинні з’явитися проекти законів, що передбачають фінансову підтримку населенню і бізнесу, постраждалим від посилення карантину в Україні.

Як розповів президент Володимир Зеленський під час свого відеозвернення, держава забезпечить фінансову підтримку фізичним особам-підприємцям (ФОПам) і найманим працівникам.

За його словами, підприємці та працівники через наслідки карантину отримають одноразову матеріальну допомогу в розмірі 8 тисяч гривень.

«Якщо ви ФОП і змушені закрити свою кав’ярню, або найманий працівник і вас звільняють – ви зможете отримати компенсацію – 8000 грн», — запевнив глава держави.

Як отримати гроші

Зеленський стверджує, що для того, щоб отримати грошову компенсацію, потрібно буде зайти в додаток Дія, ввести свої особисті дані і номер банківської карти. Після того, як дані будуть перевірені, можна буде отримати фінансові кошти.

«Потрібно зайти у «Дію», ввести короткі дані і номер банківської карти. Після перевірки даних, протягом декількох днів гроші будуть перераховані на картку», — підкреслив президент.

Влада вважає, що на таку допомогу можуть розраховувати понад 1 мільйон українців. На ініціативу буде виділено близько 10 мільярдів гривень.

Джерело

Loading...