Двоє депутатів на Mercedesі G 500 намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки (ВІДЕО)

Uncategorized

Двоє переобраних депутатів від «Європейської солідарності» — Микола Пущак та Андрій Жидачек — на позашляховику Mercedes G 500 намагалися заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки.

В цьому будинку живе Андрій Жидачек — секретар Пустомитівської міськради.

Загрузка...

Судячи з поведінки чоловіків, вони перебували у дуже нетверезому стані.

Автомобіль Mercedes G 500 з державною реєстрацією ВС0900ВС зареєстрований на Пущак Любов Михайлівну 1958 року народження — родичку відповідного депутата.

36-річний Микола Пущак раніше був головою Жирівської сільради, що входить до складу Солонківської ОТГ. На місцевих виборах у 2020 році він планував балотуватися від «ЄС» на посаду голови Солонківської ОТГ і навіть вже поклеїв кілька своїх білбордів. Одак врешті-решт Пущак публічного підтримав іншого кандидата – одіозного корупціонера, «міні-олігарха» Богдана Дубневича, який в результаті й переміг. Сам Микола Пущак став депутатом ради Солонківської ОТГ. За даними журналістів, його хочуть поставити заступником голови Солонківської ОТГ — Богдана Дубневича.

У 2016 році Пустомитівський районний суд оштрафував Миколу Пущака за те, що він їхав п’яним за кермом свого автомобіля Mercedes-Benz GL450 у центрі Львова. В декларації Микола Пущака вказано, що в нього та дружини є чотири автомобілі Mercedes, але серед них немає Mercedes Gelandewagen, за кермом якого він був вночі 20 листопада. Цікаво, що всі автомобілі Пущака мають однакові реєстраційні номери, в яких відрізняються лише літери.

Loading...

В справді народній партії, після таких «пригод», голова партії вже б публічно оголосив про виключення цих осіб з партії та/або фракції, особисто звернувся б до правоохоронних органів з вимогою їх покарати та ініціював би відкликання цих «діячів» з їхніх рад.

Подивимося як буде в партії «Європейська Солідарність»…

Проте ВЖЕ є факт, що нормальна партія навіть не висувала б принаймні одного з них.

Юрій Левченко

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Loading...

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...