Київ! Біля моргу купа катафалків! Небiжчиків показують родичам і відразу ж забuвають трyни (ФОТО)

Uncategorized

Біля моргу, розташованого на території Київської міської клінічної лікарні №3, щодня стоїть велика кількість катафалків.

Як розповів один із лікарів, який погодився поспілкуватися з OBOZREVATEL на правах анонімності, переважно серед померлих були люди, хворі на коронавірусну інфекцію.

Загрузка...

Родичам не дозволяють нормально попрощатися з покійними.

Катафалки займають всю стоянку перед моргом.

«Морг працює щодня і катафалки забирають померлих постійно – до нашої лікарні привозять людей із Деснянського та Дніпровського районів столиці. Небіжчиків показують родичам перед тим, як віддати, та відразу ж забивають труни – прощатися з покійними забороняється.

Звичайно, там не тільки померлі від коронавірусу, а й з іншими хворобами. У нас тут діє два морги – комунальний та приватний. Там теж постійно забирають покійних», – розповів медик.

Приватний морг теж працює щодня.

Наш співрозмовник додав, що кількість хворих, яких привозять у лікарню, зростає постійно.

За його словами, зараз вирішується питання, щоб у найближчий тиждень перевести цю медустанову на прийом тільки хворих на COVID-19.

Лікарню можуть перевести тільки на прийом хворих з COVID-19.
«Лікарям важко, але вони поки справляються. Кисню поки теж вистачає. Якщо говорити про забезпечення ліками, то це не секрет – люди все ж змушені деякі купувати самі, і не завжди це дешеві медикаменти», – резюмував лікар.

Loading...

Loading...