Крuк душі вдови українського воїна: Ми роками ходили лише у чорному… Але ми ніколи не ХОВАЛИ наших облич…

Uncategorized

Я ніколи не казала про себе «вдова». Але у суспільстві нас так називають. Нас по Україні тисячі… Середній вік «вдів» 31 рік…

Ми роками ходили лише у чорному… У нас було і є купа невирішених державою соціальних питань. АЛЕ МИ НІКОЛИ НЕ ХОВАЛИ НАШИХ ОБЛИЧ!!!

Загрузка...

У 2014 році після загибелі Чоловіка, мені виписувало чимало сєпарів, які відверто тішилися, що на одного «карателя» (цитата!) стало менше!

Мене розпирав гнів, але мені НІКОЛИ не було страшно, бо я була впевнена, що мені НІКОЛИ не доведеться ховати свого обличчя у нашій державі!

Тоді я ще не знала, що виникне ФОРМУЛА! «Формула Штайнмайера»… Яка поставить знак рівності між мною і іншими дівчатами до дружини «Мотороли»…

Яка виправдає ті дописи сєпарів у моєму ФБ у 2014…

Loading...

Мир у будь-який спосіб — недопустимий!!! Я пам’ятаю на моїй кухні розповіді одногрупників Івана, які були свідками, як здавали Крим… У мирний спосіб… Я бачила чоловічі сльози тоді… Лють…Біль…Розпач!… Я ЦЕ ВЖЕ БАЧИЛА!!!

Це не те, що хотілося б поставити на «repeat»!!! І я буду про це говорити!!! У всі доступні для мене способи!

Готую на сесію ЛМР та впевнена у консолідованій позиції і підтримці усіх колег звернення до президента, Верховної ради та Уряду щодо недопущення реалізації цього «плану». Питання захисту національних інтересів держави для мене не пафос, не популізм! А пріоритет! Надто вартісний! І воно вартує бути першочерговим, як у розгляді у ПД на найближчій сесії, так і у вирішенні в країні!!!

Вірю, що «план», який поставить знак рівності між мною і дружиною «мотороли» буде відхилено!!!

Вірю, що нам таки не доведеться ховати обличчя у нашій державі!!! І буде СВІТЛО!!!

Loading...

Олена Пасевич

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *