Два чорних позашляховика їдуть на червоне світло! Незадоволена українка робить зауваження! Дивіться що було далі… (ВІДЕО)

Uncategorized

Отримав відео з камер спостереження с. Наварія, що на Львівщині, де 11.10.2020 р. два чорних позашляховика їдуть на червоний знак світлофора.

Незадоволена мешканка робить зауваження у вигляді жесту середнього пальця, на що джипи відреагували, розвернулись, ще раз поїхали на червоне та наздогнали мешканку Наварії, облили кавою та обплювали.

Загрузка...

п.с. Коли собака нападе на вівцю, інші вівці відбігають на безпечну відстань, а потім зупиняються і дивляться на неї. Вони не об’єднуються проти собак. Вони просто радіють, що напали не на них. Все як у людей!

п.с.2 Не мовчіть, об’єднуйтесь проти такого свавілля!

Заява у поліцію написана, за кермом можливо був чемпіон України з боксу, тільки інформація підтвердиться, буде додатковий допис.

Пустомитівський відділ поліції ГУНП у Львівській області
https://www.facebook.com/groups/pustomyty.online/permalink/2884801751752546

Єрмоченко Володимир

Передісторія:

Анастасія Пристайко

Сьогодні 11.10 в с. Наварія приблизно о 13:20 два чорних джипа по зустрічній смузі об’їхали колону авто, що стояли на світлофорі. Горіло червоне світло для автівок. Я (Анастасія Пристайко з чоловіком Пристайко Павло та дитиною в калясці стали свідками і єдине на що я спромоглась показати «фак»🖕, щоб висловити невдоволення. Вони посигналили і промчали далі. За час поки ми від світлофора дойшли до магазину «Чигирин» ці джипи розвернулися і під’їхали до нас, відкрилось вікно і в мене полетіла кава з заправки і розлилась по парковці магазину (в мене не потрапила, але було неприємно і страшно за дитину). На цьому історія не закінчилась, ці виблюдки ще раз розвернулись серед дороги і знову поїхали на нас, цього разу відкрилось вікно і чоловік за кермом (35 річний, на вигляд, молодик з борідкою) перехилившись через пасажирку (темноволосу жінку років 30 на вигляд) плюнув мені В ОБЛИЧЧЯ, частково попав😓. Добре, хоч просто на мене не наїхали.

В цей час я знімала фото, на жаль не встигла зняти більше ніж машину і номера(

Loading...

Чому це пишу, хочу, щоб суспільство знало які є мерзотники. Подам номери авто в поліцію, щоб хлопцям прилетів штраф за порушення, надіюсь, стражі порядку не підведуть. Крім того прошу поширити цей допис, щоб побачило якнайбільше людей.

Розумію, що «фак» бачити неприємно в свою сторону, але з іншого боку це не кава в твій бік і не плювок в лице, а вони порушники!!!

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...