Чаплыга: Я хочу, чтоб вы запомнили фамилии этих СВОЛОЧЕЙ. Как вас, *леать, школа носила?!…

Uncategorized

С ДНЕМ Учителя!

В этот день я хочу, чтоб вы запомнили фамилии этих СВОЛОЧЕЙ.

Загрузка...

У меня нет вопросов к СовВсунь (привет Квитам), у меня нет вопросов к Устиновой… и многим другим Стефанишиным, что поставили свои ничтожные подписи под «правка до законопроекту «Про повну загальну середню освіту» №228) «усунути доплати за певні види робіт,»…

Горите в аду твари. Но у меня есть вопросы МОРАЛЬНОГО характера к пластуну Юрчишину… совесть ты моя… ТЬФУ нах! Стыдно признаться, что я тоже был Пластуном… К Вакарчуку… одноклассник куев… из Драгон-капитала и Альфа Груп… К Рахманину… акуеть совесть… Привет Грицацуевым.

Я рад, что вскрылись. Лучше крушение личных идеалов, чем вера в сволочей.

Товарищи решили, что Учителя жируют и наживаются на нас с вами!

Как вас, блеать, школа носила?! …

Сии организмы считают, что «ці види робіт не є додатковими та мають входити у посадові обов’язки вчителів… скасувати надбавку за вислугу років, оскільки вона не відображає безпосередньо професійного зростання педагогічних працівників».

Вот вам профессиональный коммент:

«така позиція є цинічною та виглядає як спроба уникнути суттєвого підвищення заробітної плати освітян, пов’язаного з реалізацією статті 61 Закону України «Про освіту». Адже зняття доплат та надбавок до посадових окладів повністю нівелюватиме зростання заробітної плати педагогічних працівників, передбачене ст. 61 Закону України «Про освіту».

Пойду умою руки… ((((

Поколение тварей…

Loading...

Миха Чаплыга

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *