Країну cкoлuхнyлa смерteльнa ДТП з п’янuм Т0П чuновником, який нaмaгaєтьcя уникнути пoкaрaння (ВІДЕО)

Uncategorized

Прошу поширити.

Водій, який п’яним на трасі Київ-Харків підрізав автобус, – так що той перекинувся і постраждали люди, двоє померли на місці зіткнення, є сильно постраждалі, зокрема дитина, – і намагався втекти з місця ДТП, – виявився керівником НКРЕКП Києва Антон Усенко.

Загрузка...

Йому призначили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Тепер в суді він хоче довести, що його катували і вийти на волю.

Від удару автобус перекинувся та вилетів на узбіччя. На місце аварії прибули медики.

Двох людей врятувати не вдалося, а чотирьох відвезли до лікарні із травмами. В ДТП загинув водій автобусу та вчитель початкових класів полтавської школи № 26 Наталія Александрова.

Loading...

Також в аварії постраждав полтавський школяр Станіслав Ісенко. Він отримав відкриту травму голови, надрив легені та множинні переломи на ногах. В той день він їхав у Пирятин разом із тіткою до бабусі й дідуся.

Рідні Станіслава повідомили, що стан хлопчика задовільний. Проведено низку операцій на ногах. В зв’язку з пандемією та карантином його виписали з лікарні на амбулаторне лікування вдома. Попереду дитину чекає ще кілька операцій та реабілітація.

Після ДТП 37-річний водій Jeep намагався втекти, однак його швидко затримала поліція. Виявилося, що водій був п’яний — це підтвердила медична експертиза. Правоохоронці знайшли в його автомобілі пляшку з-під горілки «Хортиця», яка була вже відкоркована. Під сидінням водія поліцейські знайшли ніж.

Згідно з даними судового реєстру, водія позашляховика звати Антон Усенко і він обіймає посаду начальника управління НКРЕКП м. Києва та Київської області.

Довідково. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) — державний орган, що регулює тарифи на газ, електроенергію, воду та тепло.

У березні Антон Усенко подав до суду скаргу, що його катували та били невідомі особи в день затримання. Він заявив, що ненадання йому медичної допомоги після ДТП є катуванням. Крім цього, до нього нібито застосували насильство під час затримання. Наступного дня після ДТП він повідомив адвокату, що почуває себе погано, не приймає ліки, погано чує та погано бачить, має хворе серце.

Loading...

Деталі ТУТ

Тетяна Висоцька

Loading...