Довели людей! В Херсоні зі скандалом звільнились всі працівники одного з відділень міськлікарні

Uncategorized

Інцидент стався у Херсонській міській клінічній лікарні ім. Тропіних. З ендокринного відділення звільнився весь персонал через відсутність нормальної можливості працювати. Таку інформацію сповіщає Депо. Херсон з посиланням на видання Kherson.net.

Люди змушені були вдаватися до таких радикальних заходів, бо у медзакладі для них створили несприятливі умови праці та було скорочення зарплати.

Загрузка...

Слід зазначити, що керівництво медустанови дало розпорядження перепрофілювати ендокринне та ще три відділення для прийому пацієнтів з коронавірусом у випадку, коли захворюваність сильно зросте. Лікарі ендокринологічного відділення отримали вказівку від адміністрації медзакладу виписати всіх пацієнтів і не приймати нових.

Заробітну плату медпрацівників відділення сильно скоротили через простій – лікарі «чистими» отримувати близько 3 000 грн. Це стало причиною конфлікту між медиками та адміністрацією міськлікарні. Керівництво не бажало йти на поступки, тому медики прийняли рішення просто звільнитися, бо не бачать перспективи вирішення даної ситуації.

Лікарі зазначають, що хворих на COVID-19 у відділенні немає, і вони там навряд чи з’являться, бо це відділення призначене для пацієнтів з неінфекційними патологіями, воно не має спеціальних боксів.

Керівник медзакладу Леонід Ремигу на сесії Херсонської міськради відмовився від коментарів, про які просили місцеві журналісти та депутати міськарди Херсону.

Loading...

Інформацію про звільнення медиків він назвав чутками. Однак, як зазначають журналісти місцевого видання Kherson.net, по телефону в реєстратурі їм заявили, що відділення не приймає хворих, бо весь персонал звільнився.

Джерело

Loading...