Верховний Головнокомандувач не має права цього робити… у моєму розумінні — це вже злочин! — Гриценко

Uncategorized

Верховний Головнокомандувач не має права…

Коли Зеленський вступив у переговори з «луцьким терористом» і виконав його ультиматум, записавши і протранслювавши на весь світ відеозвернення, я тоді назвав це помилкою, яка матиме наслідки.

Загрузка...

Не всі з Вас тоді з цим погодилися. Що бачимо зараз? Оті самі наслідки. Цього разу ультиматум оголосив терорист Пушилін. Наші військові відповіли: Лише спробуй атакувати — нанесемо такий вогневий удар, що відіб’є бажання надалі ставити нам ультиматуми! І нанесли б, сили і засоби для цього є.

Але тут знову втрутився Зеленський — він прийняв умови ультиматуму, дозволивши російському (ще раз — російському!) генералу інспектувати позиції наших морських піхотинців. І визнавши ще раз, по факту, суб’єктність терористів.

Годі говорити, наскільки негативно такі дії Верховного Головнокомандувача впливають на моральний стан і бойовий дух наших військових на фронті. Що буде далі? Оскільки Зеленський (думаю, щиро, вболіваючи за долі людей) відкрито показав ворогові/терористам свою слабкість і вразливість — йому диктуватимуть і надалі, висуваючи нові й нові ультиматуми.

Хто, де і коли? Хто завгодно, де завгодно і коли завгодно. Путіни, пушиліни, бандити, терористи…

До сценарію «Чорного дзеркала» (перша серія, хто бачив) напевно не дійде, але втрати для країни і держави будуть, вони вже є.

Не має Верховний Головнокомандувач права відкрито демонструвати свою слабкість, розкриватися перед ворогом чи терористом — це аксіома!

Не має Верховний Головнокомандувач права сприймати і приймати ультиматуми — так само аксіома!

Не має Верховний Головнокомандувач права своїми діями нищити моральний стан і бойовий дух своїх солдат, у моєму розумінні — це вже злочин!

Анатолій Гриценко

Loading...