Тривожні новини! Воєнізовані проросійські загони створюються в Києві, Кривому Розі, Дніпрі, Харкові — Білецький (ВІДЕО)

Uncategorized

Андрій Білецький вважає, що нічого страшного на трасі Київ-Харков 27 серпня не сталося.

Перший командир полку «Азов» Андрій Білецький прокоментував напад на членів організації «Патріоти – за життя» народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви. В опублікованому на YouTube зверненні він заявив, що людей, причетних до цього, необхідно нагородити за боротьбу з сепаратизмом, передають Патріоти України.

Загрузка...

«Затримали 14 хлопців. Наскільки мені відомо, ці люди не мають ніякого відношення до цієї ситуації. А якщо мають, то я сподіваюся, що у СБУ, яка повинна займатися сепаратизмом, Офісу генерального прокурора буде воля, совість і якийсь характер, щоб нагородити хлопців медалями за боротьбу з сепаратизмом», – сказав він.

Білецький вважає, що нічого страшного на трасі Київ-Харков 27 серпня не сталося. «Невідомі патріоти перетнулися з тітушнею Іллі Киви і трохи посварилися. Нічого серйозного не сталося.

Кілька орлів Киви з синцями потрапили в лікарню», – зазначив командир «Азова».

Білецький назвав цю подію реакцією на бездіяльність українських спецслужб і МВС.

Loading...

«Люди із загостреним почуттям справедливості, які добре пам’ятають 2014-й рік … подібні проросійські загони … ми пам’ятаємо харківський «Оплот», який починав як спортивний клуб, а продовжив як вбивці людей на Майдані, а потім як окремий танковий батальйон так званої «ДНР».

Тому бездіяльність тих, хто повинен цим займатися (боротьбою з сепаратизмом), викликає величезне хвилювання у великої кількості патріотично налаштованих людей, ветеранів», – підкреслив він.

Білецький додав, що зараз воєнізовані парамілітарні проросійські загони створюються в Києві, Кривому Розі, Дніпрі, Харкові.

Джерело

Loading...