Черкаси гаряче! Невловимий Зеленський. Бігає і ховається від власного народу, журналістів, активістів (ВІДЕО)

Uncategorized

Черкаси сьогодні. Візит Зеленського:
«Хтось може мені підказати, президент якої країни зараз перебуває у Черкасах?)))

Невловимий.Тому що бігає ховається від черкащан, журналістів, громадських активістів. Може боїться випадково зустрітися з Анатолій Бондаренко?

Загрузка...

Якийсь, Каддафі, вибачте… Бігати по власній країні, ховатися…
Програма перебування Зе в Че — це вершина позору, пробиття дна і свідчення деградації українських державних інституцій. Хочеться додати, що й прояв неповаги до власного народу.

Укравіт, Золотоноша, Канів, ОДА — трудно назвати точку перебування президента. Хоча на Укравіті за зачиненими дверима в оточені охорони і дуполизів він представляє свою побєдоносну команду в Черкасах. Смішно? Та ні, сумно. За рік перебування при владі Зеленський став гонімий, лякливий президент країни.

Ще рік тому він говорив нам, що кожен з нас президент. Потім ганяв «розбійників» і обмінювався відосиками з мером невеличкого містечка в центральній Україні. Віртуальна реальність віртуального президента, що в серіалі виявився більш вправним і сміливим ніж у реальному житті. Особисто для мене — це, схоже, крапка.», — так візит бачить місцевий журналіст Валерій Воротник

«Теплий» прийом для Зеленського у Черкасах. Зустрічаємо слуг народу

Як і очікувалося , зЕленський по-щурячому сховався в кортежі і відмовився виходити до людей та відповідати на наші запитання.

Але ми наполегливі. І ловитимемо його завтра о 9:30 біля Черкаської ОДА, де він має представляти куратора антимайдану Сергійчука губернатором Черкаської області.

Штаб Супротиву Капітуляції — Черкащина і Рух Опору Капітуляції і не допустять нищівної політики зЕленського-єРмака з руйнування Української Держави.

Долучайтесь! (Дмитро Кухарчук)

Черкащани чекали Зеленського ще з ночі

Loading...

«Прийми закон про колаборантів»

Що відбувається зараз

Loading...