І піднявся вий на болотах! Психопати ОПЗЖ страждають? А що таке, це хіба не Ківа пропонував росtpілювати автобуси? (ФОТО)

Uncategorized

ОПЗЖ наняли гопников и титушек для драк и провокаций, и теперь медведчуковская шобла качает ситуацию, вбрасывая фейки про убитых из автоматов.

Цель этих вбросов — примерно та же, что и у распятого мальчика в трусиках. Стравить людей, спровоцировать противостояние и насилие.

Загрузка...

Кстати, как тут не вспомнить, что именно Кива обещал в свое время расстреливать автобусы со сторонниками сепаратистов.

ОПЗЖ еще потом троллили этой фразой на выборах, размещая ее на бордах.

Не понятно, почему Илья теперь так нервничает и страдает. Ведь сбылась его давняя мечта.

Впрочем, есть версия, что это сам Кива наконец и осуществил давно задуманное.

Денис Казанский

Loading...

Rostyslav Demchuk

Психопати Ілля Кива та Анатолій Шарій поширюють брехню про бійців «Азова» і членів Нацкорпусу — заява Нацiонального корпусу

Убитих і поранених немає, викрадених людей також немає. Є погано зрежисований спектакль за участю Арсенія Авакова та Іллі Киви. Аваков вже навіть удостоївся похвали від президента Зеленського за оперативну роботу поліції. Зеленський i досі не розуміє, що його «розводять» як малюка?

Тим часом політична партія Національний корпус офіційно заявила, що не причетна до нападу на автобус з членами громадського об’єднання «За життя» Іллі Киви, який стався ввечері 27 серпня на трасі поблизу міста Люботин на Харківщині.

Про це зазначено у заяві, опублікованій у Телеграмі цiєї політсили.

«Політична партія Національний корпус, так само як і полк «Азов», який зараз виконує бойові завдання на фронті, не причетні до побиття тітушок Іллі Киви на трасі Київ-Харків», — йдеться у тексті заяви Нацкорпусу.

Організацію Киви в Нацкорпусі назвали «злочинним угрупованням», яке використовується «як гарматне м’ясо».

«Ми давно попереджали, що дії психопата Киви можуть призвести до людських жертв. Ми закликаємо правоохоронні органи негайно затримати Іллю Киву та розслідувати його причетність до організації терористичного акту на трасі Київ-Харків».

Красиво? Норм! Арсенію Авакову та Антону Геращенку слід підтягнути режисерську майстерність: в Луцьку проколи з «терористом», незрозуміло що в Полтаві — поліція цілий тиждень гасала по кукурудзяних полях, тепер і в Харкові пшик.

Loading...