Знайомтесь! Це суддя, яка засуджувала невинних активістів Майдану! Погляньте ким вона зараз працює

Uncategorized

На фото — суддя Олена Журавська, яка засуджувала невинних активістів Майдану, не лише до сих пір не звільнена, але й пройшла усі перевірки, уникла будь-якої відповідальності та є секретарем Ради суддів України. Колеги з Prosud звертались до Вищої ради правосуддя зі скаргою на дії Журавської, але сумновідомий член ВРП Павло Гречківський, який розглядав скаргу, повернув її без розгляду.

Ми вже розповідали про статки Журавської та її чоловіка, що раніше працював прокурором.

Загрузка...

Як виявилось, квартира на 100 квадратів під Києвом, дві службові квартири в Києві, кілька земельних ділянок — то не всі статки родини. Згідно з кадастровою картою, на Берікашвілі Зазу Важаєвича (чоловік Журавської) зареєстрована ще одна земельна ділянка під Києвом площею 0,12 га, призначена для житлового будівництва. Але у декларації судді немає згадки про це майно.

Матір Журавської також виявилась доволі заможною жінкою, хоча не мала відповідних доходів. Донедавна вона володіла ділянкою з будинком у Київській області, але, ймовірно, продала.

Також вона має спадкову квартиру в Хмельницькій області площею 63 квадрати, ще одну придбану квартиру на 155 квадрати, дві земельні ділянки та нежитлове приміщення. Майно купувалося у 2014 та 2015 роках. Досить непогано, як для 70-річної пенсіонерки.

Зараз Журавська працює секретарем Ради суддів і затягує процес оновлення судової системи.

Loading...

Не виключено, що вона ще й увійде у конкурсну комісію, яка буде обирати нову Вищу кваліфікаційну комісію суддів. Будете довіряти таким членам комісії?

Центр Протидії Корупції

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...