Тепер все зрозуміло! «Попри дві ноги та дві руки – він не людина. Бо немає ані совісті, ані честі», — Бушанський

Uncategorized

Головний рабин України Яків Дов Блайх:
«Мы не понимаем: куда и што»

29 вересня будь-хто міг погодитися зі словами рабина: «Мы не понимаем: куда и што». А нині, коли президент Зеленський погодився на «формулу Путіна», більш відому як «формула Штайнмаєра», все стало зрозуміло.

Загрузка...

Зрозуміло і «куда» – в «русский мир», і «што» – легітимація «ДНР-ЛНР» і розвал України.

Пригадується, критики Порошенка закидали йому єврейське походження. Однак, Володимир Зеленський ніколи, ані до виборів, ані після, не приховував, що він єврей.

І що з того? У ямі посеред Києва лежать сотні тисяч трупів. Більшість євреї, а ще радянські військовополонені й українські підпільники.

Президент Зеленський не прийшов вшанувати їхню пам’ять. Не прийшов сказати, що треба боротись із тоталітаризмом. Не прийшов сказати, що треба боротись із облудними ідеологіями, котрі, використовуючи популізм, ведуть мільйони в один великий Бабин Яр. Не сказав, що Бабин Яр існує того, що не існувало незалежної України.

Loading...

Попри походження, Зеленський не єврей. Попри громадянство, Зеленський не українець. Попри дві ноги та дві руки – він не людина. Бо немає ані совісті, ані честі.

Він обиватель. Такі на старих кладовищах шашлики смажать; культурно відпочивають. Такі в «ДНР» на блок-постах стоять. Такі – через свою сліпоту – ведуть світ у новий Бабин ЯР.

Президент Зеленський не прийшов у Бабин Яр, бо злякався. Він повернувся з Нью-Йорка зламаний. Він любить аплодисменти. А наразився на сміх. Весь світ побачив, що він комічний персонаж і не лише за фахом, а й за покликанням.

Він був смішний. І того сховався. Так ховаються актори після сценічного провалу. А коли стало відомо про негативну реакцію на його відсутність у Бабину Яру, примчав із кошиком квітів, надягнувши окуляри.

Так само в темних окулярах з’являються в публічних місцях голлівудські зірки, аби їх ніхто не впізнав; ховають очі за темним склом.

А в день, коли Кучма підписав «формулу Путіна–Штайнмаєра», Зеленський явився нам поряд із Томом Крузом. Це називається «завіса». Це знову – хованки від суспільного фокусу уваги: обговорюйте не капітуляцію, а Тома Круза.

Loading...

Добре, що ми тепер знаємо і «куда», і «шо».

Валентин Бушанський

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *