Всеукраїнський cкaндaл! Хлопчика-сироту зняли з дитячого Євробачення через пісню: Зеленський наказав нeгaйнo розібратися

Uncategorized

12-річного Максима Ткачука з Волині зняли з відбору на дитяче “Євробачення”

Національна громадська телерадіокомпанія України (НГТУ) відмовила йому на підставі підпункту “г” пункту 3.4 Положення про національний відбір на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2020.

Загрузка...

Згідно з цим пунктом учасник дитячого “Євробачення” відповідає вимогам Положення, якщо він не скоював концертну діяльність або не виступав на будь-яких заходах в РФ, або окупованих РФ територіях України.

Бабуся Максима, Лариса Володимирівна, впевнена, що це політичне рішення НСТУ.

“Мені натякнули, що через пісню” Смуглянка “. З телеканалу ніхто не набирав і нічого не пояснив. Я б хотіла у них запитати, щоб вони мені особисто сказали чому. Дитина набрала більше 12 тисяч голосів, і більше 30 тисяч переглядів. Якщо правда, що через “Смуглянку”, то я не знаю, тоді в нашій країні взагалі капець “, – розповіла жінка виданню” Країна “.

Варто відзначити, що на підтримку хлопця вже виступили нардепи від “Слуги народу” Олександр Дубінський і Максим Бужанський. Другий вже направив депутатський запит, з вимогою надати докази його порушення правил участі в відборі на пісенний конкурс.

Loading...

У коментарі журналістам PavlovskyNEWS, член правління Національної громадської телерадіокомпанії України Ярослав Лодигін зазначив, що Максим раніше переміг в престижному конкурсі Stars of the Albion в Лондоні. А цей конкурс був організований російською компанією Росспівробітництво.

“Наше джерело в ОП повідомило, що Володимир Зеленський вже в курсі скандалу з Максимом Ткачуком, якого зняли з конкурсу. Офісу Президента доручено розібратися в ситуації, обговорюється варіант зустрічі Президента з хлопчиком, на якого впали такі життєві випробування”, – пише тг-канал “Резидент”.

Loading...