Волонтер розповіла, що Данилюк пішов у відставку після дивного візиту до поранених українських військових

Uncategorized

Відома волонтер і блогер Наталія Юсупова в своєму блозі пише про те, що секретар РНБО Олександр Данилюк приходив до київського госпіталь з сином провідати поранених бійців.

Провідував поранених хлопців, побував в різних палатах, пише вона.

Загрузка...

За словами Наталії Юсупової, це другий візит Данилюка за час призначення на високий пост. Тільки вчора був сповнений оптимізму, а вже сьогодні подав у відставку. Дивно це все.

Залишається сподіватися, що не побачене в госпіталі повалило його в шок, високопоставлені чиновники рідкісні гості в госпіталях, але краще пізно, ніж ніколи, багато що б’ють себе в груди патріоти не знаходять часу прийти до поранених.

«До речі досить скромна людина Данилюк, їздить без охорони і камер, навіть нічого не перекривали, вільний в’їзд і виїзд, навіть строковики не підмітали півдня, навіть по коридорах всі ходили вільно. Тихо прийшов і пішов, сказав воїнам спасибі. Всі б так», – резюмована Наталія Юсупова.

Крім того, ЗМІ повідомили, що президент Володимир Зеленський погодив звільнення Олександра Данилюка з посади голови СНБО.

Таке рішення український президент прийняв після серії консультацій в суботу та неділю.

Олександр Данилюк написав заяву про відставку перед початком робочого візиту Володимира Зеленського до США. Пізніше це підтвердили в Офісі президента і сам секретар РНБО.

У ЗМІ з’явилася інформація, що таке рішення Данилюк прийняв через конфлікт із главою Офісу президента Андрієм Богданом.

Олександр Данилюк став секретарем РНБО 28 травня 2019 року. Упродовж 2016-2018 років був міністром фінансів в уряді Володимира Гройсмана.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *