Ось і відповідь хто рoзcтpілював Майдан… (ФОТО)

Uncategorized

Серед затриманих у Білорусі вагнерівців було ідентифіковано ексбійця «Беркута», який втік із України. Йдеться про уродженця Слов’янська Донецької області Андрія Бакуновича.

Про це в коментарі OBOZREVATEL розповів колишній заступник голови Служби безпеки України, генерал-майор Віктор Ягун. Тоді як у мережі було опубліковано фото, на яких знайшли схожість (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

Загрузка...

«Він прийняв російське громадянство й навіть десь там служив. А потім вирішив, що більше грошей він заробить «на стороні», – прокоментував Ягун.

За його словами, Росія не визнає українського громадянства найманців – нібито всі відмовилися від нього і прийняли російське. Однак насправді частина затриманих у Білорусі мала українські документи і ймовірно, що РФ в цих подіях могла зіграти на «українському питанні».

Один із затриманих у Білорусі вагнерівців Андрій Бакунович

Один із затриманих у Білорусі вагнерівців Андрій Бакунович (Twitter Myrоtvorets.center)

Loading...

«Але це якраз документи прикриття. Ми мали аналогічні випадки, коли в Росії наших атовців намагалися використовувати в проведенні якихось терористичних актів, щоб потім показати – дивіться, теракти в Російській Федерації здійснюються колишніми українськими військовослужбовцями. Що це така акція, спрямована проти РФ. Мовляв, закинули диверсійні групи та інше», – навів приклад колишній заступник голови СБУ.

Він не заперечив ймовірності того, що одним із елементів прикриття групи ПВК Вагнера в Білорусі є показати цих бойовиків і підкинути їм українські документи.

Беркутівець у дворі СБУ під час подій в Україні 2014 року, в якому побачили схожість із Бакуновичем

Беркутівець у дворі СБУ під час подій в Україні 2014 року, в якому побачили схожість із Бакуновичем (Twitter Myrоtvorets.center)

«Показати, що це взагалі з України люди. І що дестабілізувальний фактор – це не РФ, а саме Україна. Яка прислала якийсь «Правий сектор», добробати, які починають свою війну за зняття чинного президента або для того, щоб приєднати до України Білорусь. Росія могла що завгодно придумати», – підкреслив Ягун.

Зазначимо, що в Twitter центру «Миротворець» показали фото затриманого в Білорусі російського найманця – керівника снайперської групи в ПВК Вагнера Андрія Бакуновича, а також беркутівця під час подій на Майдані в Україні 2014 року.

Loading...

«1. Фото паспорта Бакуновича. 2. Фото з камер спостереження. Київ 2014. Двір СБУ. Ну дуууже схожий», – підписали знімки в мережі.

Скриншот
Джерело

Також, президент Громадської організації “Доступне житло ветеранам АТО» Kviatkovskyi Viktor опублікував у себе на сторінці у Фейсбук пост, який викликав небувалий резонанс в мережі.

Він припустив, що затриманий в Білорусі російський найманець Бакунович — керівник снайперської групи в ПВК Вагнер і фото зроблене з камер спостереження Київ 2014. Двір СБУ- одна і та ж
людина, далі пряма мова:

Ось і відповідь хто розстрілював Майдан ….

Затриманий в Бiлорусі російський найманець Бакунович — керівник снайперської групи в ПВК Вагнер.

1. Фото паспорта Бакуновича

2. Фото з камер спостереження. Київ 2014. Двір СБУ.

Kviatkovskyi Viktor

Ось що пише про нього сайт «Миротворець»

Российский военный преступник. Сотрудник ГРУ РФ из «ЧВК Вагнера».
Принимал участие в боевых действиях против Украины на Донбассе в р-не н.п. Дебальцево 2014-15 гг. Руководил снайперской группой в 2014 году на Майдане в Киеве.
Должность в ЧВК «Вагнера»: командир группы – снайпер снайперской группы
Личный номер в ЧВК «Вагнера»: М-1001
Дата рождения: 30.12.1977
Место рождения: г. Иванковичи Республики Беларусь.
Страница в соцсети: https://vk.com/id215509177

Loading...