«Іди, і щоб я тебе більше не бачила!»: Жінка три дні гв@лtувала чоловіка, який намагався її пограбувати

Uncategorized

У Калузькій області поліцейські розслідують пограбування з курйозним фіналом, передає Корупція.Інфо

Жертва скрутила злочинця і перетворила його на три дні в свого секс-раба. Тепер і гвалтівниці, і грабіжнику загрожує в’язниця.

Загрузка...

Незвичайна низка взаємних злочинів сталася в перукарні містечка Мещовского в Калузькій області.

Спочатку горе-грабіжник спробував здійснити наліт на салон краси, а в помсту одна з працівниць взяла його в заручники на три дні і весь цей час піддавала жорстоким гвалтуванням

Навіть бувалі поліцейські дивуються з приводу того, що сталося. «Не знаю, що буде далі, – сміючись, каже один зі співробітників Мещовского поіції. – Але сісти можуть обидва. Він – за розбій, вона – за згвалтування і побої ».

У відділенні поліції навіть жартують: «Шкода, в камері не зустрінуться – хороша пара вийшла б».

Loading...

Як розповіли шоковані правоохоронці, обидва учасники незвичайної кримінальної справи прийшли у відділення один за іншим. Спочатку 32-річний Віктор Я. написав на свою мучительку заяву із звинуваченням в згвалтуванні. А у відповідь 28-річна господиня перукарні звинуватила його в пограбуванні.

Ця драматична історія почалася в суботу 14 березня. Для невеликого салону краси був звичайний вихідний день, коли клієнти йдуть один за іншим. До п’ятої вечора втомлені дівчата думали лише про те, як би скоріше піти додому. Саме в цей момент в перукарню з криком «Всі на підлогу! Гроші гоните! »Увірвався озброєний пістолетом грабіжник.

У цей момент в залі були дві робітниці салону краси, включаючи і його господиню, а також двоє клієнтів – дівчина сиділа в кріслі, а чоловік чекав своєї черги. Всі присутні застигли як укопані.

«Ну на, бери (гроші)», – відповіла грабіжнику господиня закладу Ольга, знімаючи фартух, в кишені якого лежала вся денна виручка.

Грабіжник підійшов до неї за здобиччю, проте замість обіцяного отримав удар в сонячне сплетіння. Як виявилося, власниця перукарні була ще й володаркою жовтого поясу з таеквондо. Зробивши приголомшеному бандитові захват, дівчина перекинула його через себе, а потім спокійно зв’язала горе-грабіжника проводом від фена, заштовхала кляп йому в рот і віднесла заручника в підсобку.

«Все, продовжуємо роботу, зараз поліція приїде», – підбадьорила Ольга застиглих в подиві свідків її тріумфу.

Loading...

Насправді, ніякої поліції спеціалістка з бойових мистецтв і укладанні волосся викликати не збиралася. Замість цього, за словами самого Віктора, вона піддала його витонченим знущанням. Через годину після закінчення робочого дня, о сьомій годині вечора, дівчина прийшла в підсобне приміщення і заявила: «Знімай труси. Або я зроблю все, що хочу, або ти зараз поїдеш в поліцію ».

Чумпіонка прикувала заручника рожевими пухнастими наручниками до батареї, дала віагри і покористувалася горе-грабіжником щосили. Полон Віктора тривав три дні. Тільки під вечір 16 березня вичавленого як лимон і покаліченого с.e.к.с-раба мучителька відпустила на всі чотири сторони.

«Іди, і щоб я тебе більше не бачила!» – заявила вона.

Бідолаха спочатку відправився в лікарню – лікувати порвану вуздечку своєї чоловічої гідності, а потім звернувся в поліцію.

Вже на наступний день на допиті Ольга розповіла оперативникам подробиці цієї жалісливою історії. «Ось гад! – обурювалася дівчина. – Ну, було пару раз. Так я йому ще джинси нові купила, годувала, поїла, тисячу рублів дала, коли йшов. Ну, нехай тоді теж відповість за законом! »

Віктор зізнався, що с.e.к.суальная извращенка дійсно містила його як на курорті. Навіть прала. Однак на торжество закону ці нюанси навряд чи вплинуть – обом фігурантам справи загрожує позбавлення волі.

Джерело

Loading...