На станції Гідропарк хлопці стрибали у Дніпро з вагону метро — з`явилося відео

Uncategorized

Учора мережу облетіло відео, як двоє хлопців на станції метро «Гідропарк» стрибали у Дніпро з вагону метро, а третій хлопець усе це фільмував.

У пресслужбі Київського метрополітену ТСН.ua розказали, що знають про цей випадок, але співробітники самотужки не змогли зупинити екстремалів.

Загрузка...

«Ми не змогли самі затримати хлопців. Але одразу повідомили у поліцію», — сказала нам спікер Київського метрополітену Наталія Макогон.

У поліції нам пообіцяли згодом повідомити деталі.

Наразі невідомо, чи отримали молоді люди якісь травми та чи їх затримали.

Дописувачі зауважують, що хлопці добре підготувалися, бо відео знімали мінімум з п’яти точок.

Loading...

Користувачі соцмереж на відео відреагували по-різному: хтось жахається і засуджує хлопців, а хтось згадує себе в дитинстві.

«Якби це був мій син, я б його відправила у морг на три місяці підлоги мити і ганчірки прати. Відразу після школи йшов би туди», — пише одна з юзерів.

«Завжди дивувалась кількості способів, яким молодь намагається себе убити або покалічитись ні за цапову душу! Готові ризикувати по абсолютній дурі, а в армію іти бояться…», — вторить їй інша.

Чоловіки більш поблажливі: «Не можу осуджувати… рука не піднімається, як згадаю, що сам по молодості творив», «А всі такі: ой-йой-йой, типу після школи ходили суто в музикалку все життя», «По молодості сам творив, але якщо мій малий повторить мої «подвиги» ноги повисмикую, сірники вставлю, як казала мені моя мама»

"мужчины это случайно выжившие мальчики"Киев. Гидропарк.Интересно, они всплыли?

Gepostet von Anatoliy Burbeza am Dienstag, 28. Juli 2020

Loading...
Loading...