Присядьте, якщо стоїте! Медвечук – Зеленському: “Прийшов час приймати рішення. Цього рішення чекає вся країна”

Uncategorized

Віктор Медвечук звернувся до Президента України Володимира Зеленського з сильним посланням.

Медвечук дійсно має рацію. За 6 років Україну перетворили в Сомалі і ситуація настільки небезпечна, що в будь-який момент Україна може просто перестати існувати.

Загрузка...

Наводимо його текст дослівно:

Шановний Володимире Олександровичу!

Як юрист юристу, вважаю за необхідне нагадати, що посада Президента – це посада Гаранта дотримання Конституції. При цьому Конституція – інструмент захисту народу, а Президент – захисник народу, який сьогодні як ніколи потребує захисту.

Українці стали заручниками численних соціальних, економічних, політичних і кримінальних злочинних зазіхань. Їхнє життя нагадує біг по колу, причому на кожному витку вони опускаються дедалі нижче.

На найнижчому, побутовому, рівні відбувається купа злочинних зазіхань на права громадян через тенденції, коли злочинні елементи прикриваються націонал-патріотичними гаслами. І українці потерпають від таких злочинних угруповань. Ані правоохоронні органи, ані судова система не здатні покласти край цьому свавіллю.

Монополія на насильство повинна належати обраній народом владі, а не націонал-радикалам, яких певні політичні сили ставлять над законом і використовують у своїх цілях.

Настав час, Володимире Олександровичу, визначитися, з ким Ви: з жертвою чи з катом, з людьми, які поставили себе над законом, чи з громадянами, яких Ви, як Гарант дотримання Конституції, повинні захистити. Ви або на боці Закону, або Ви стаєте на бік тих, хто витирає об нього ноги. Зробіть свій вибір.

Loading...

Вам, звісно, відомо, що навколовладні спекулянти і шахраї, прикриваючись псевдонауковими гаслами, безкарно грабують країну. Вони видають її зубожіння за прогрес, а розвал економіки – за успішні реформи. З України викачують за кордон мільярди, щоб потім брати мільйони у вигляді кредитів із цих грошей і, ясна річ, повертати з відсотками. Ні для кого не секрет, що від таких реформ потерпає народ: пенсіонер, який все життя працював на цю країну; простий трудівник, який насилу зводить кінці з кінцями, зокрема й через непомірні житлово-комунальні тарифи; молодь, позбавлена перспектив і можливості реалізувати своє право на працевлаштування, отримання житла та гідний рівень життя для себе і своїх дітей.

Настав час визначитися, з ким Ви, Володимире Олександровичу: з грабіжниками чи з пограбованими, з людьми, що розбагатіли на зубожінні народу, чи з громадянами, яких відкинуто за поріг бідності та які потребують Вашого захисту. Ви повинні зробити свій вибір!

Протягом останніх шести років наша країна втрачає незалежність і суверенітет. Цей процес уже зведено в ранг державної політики. А меморандум з МВФ, затверджений Вами, став заключним акордом у передачі Заходу всієї повноти управління Україною в економічній, соціальній та гуманітарній галузях, а також у передачі під домінантний зовнішній контроль формування і функціонування законодавчої, виконавчої і судової гілок влади.

З ким Ви, Володимире Олександровичу? З міжнародними ляльководами, що використовують нашу країну у своїх цілях, чи з Україною, незалежність і суверенітет якої безсовісно потоптали і віддали на заклання горе-реформаторам, які продовжують проводити над країною смертельно небезпечні експерименти?

Настав час визначитися, хто Ви: Президент України чи просто начальник колоніальної адміністрації? Це важливий вибір, і часу на коливання у Вас немає.

Настав час вирішити, пане Президенте, з ким Ви і чиї інтереси захищаєте: інтереси країни та українського народу чи заокеанських господарів і міжнародних спекулянтів, які на Ваших очах знищують нашу країну.

Зробіть вибір, якого чекає від Вас народ. Вибір, в ім’я якого Ви отримали найвищий за всю історію України мандат народної довіри. Виконайте обіцянки, дані українцям, забезпечте захист їхніх прав і свобод, захистіть їх від свавілля й грабежу, захистіть суверенітет і незалежність України.

Будем вдячні за репост!

Loading...