Корита не буде! Фатальний понеділок – Порошенко не уникне в’язниці! Турчинов пішов- ось і почалось

Uncategorized

Партія Порошенка розіслала в ЗМІ анонси про вечірню акцію проти заборони відкривати вогонь на Донбасі, розпочав свій допис Семен Семенченко.

Там є і такі слова «Людина на прізвище Зеленський заборонила українській армії захищати Україну». «Українська армія атакована з тилу», «держзрада» і так далі.

Загрузка...

Але там не має слів про те, що вперше українська армія «атакована з тилу» була набагато раніше, пише Семенченко.

І до вказаних прізвищ треба додати прізвище самого Порошенка і його х*луїв.

Українська армія атакована в 2014 забороною стріляти відданим нинішнім начальником штабу ПЄС Турчиновим в Криму.

І ми втратили Крим. Вона атакована бездіяльністю Порошенка в Іловайську і передачею даних про час і маршрут виходу військових колон Генштабу РФ. І ми втратили кращих синів України в тому «зеленому коридорі».

Loading...

Вона атакована безперешкодним виходом Гіркіна зі Слов’янська. Атакована командою на виведення наших військ з Логвинове з подальшим «котлом» в Дебальцеве у 2015.

Вона атакована мінськими договорняками і незліченними спробами Порошенка віддати «команду на припинення вогню» в 2014-2019. Вона атакована цинічною торгівлею на крові і обіймами з Путіним.

Мета Порошенка – не «підтримати ЗСУ». Мета Порошенка – не «примусити Зеленського» припинити те, що він п’ять років робив сам. Його мета – уникнути в’язниці за свої злочини і повернутися до корита. Тому боротися проти нинішніх злочинних наказів потрібно.

І змінити це може як і з блокадою 2017 тільки вулиця. Але не можна підміняти боротьбу за Незалежність України боротьбою за повернення Порошенка до корита!

Мухи повинні бути відокремлені від котлет! Порошенко не змінився. Люди в зрілому віці не змінюються. Він просто ще краще навчився одягати маску Українського патріота, завертатися в вишиванку і проголошувати полум’яні промови пускаючи сльозу. Але це – крокодилячі сльози. А це відео – для страждаючих втратою пам’яті.

Як приклад Семенченко навів уривок з відео Порошенка, в якому екс-президент, наказав припинити відкривати вогонь.

Loading...

Ось про що тоді йшлось.

Опівночі 15 лютого президент України Петро Порошенко у прямому ефірі оголосив режим припинення вогню. Відповідні накази отримали сектори А, Б, С, М.

Як наголосив голова держави у зверненні до українців за декілька хвилин до оголошення, “Україна завжди дуже відповідально ставилася до виконання взятих на себе міжнародних зобов’язань. Ми сповнені рішучості ще раз довести це….І ми розраховуємо, що ця домовленість нарешті буде виконана”.

«Ми впевнені, що припинення вогню – це те, чого потребує не лише Україна, а весь світ», – зазначив він тоді.

Loading...