Торкнеться кожного! Саакашвілі придумав, як прибрати з України»шкідників» (ВІДЕО)

Uncategorized

Саакашвілі заговорив про повну перезавантаження системи

Михайло Саакашвілі розповів про свої грандіозні плани.

Загрузка...

Так, глава виконавчого комітету Національної ради реформ повідомив, що він планує змінити формат існування Конституційного суду, пише hyser.

Саакашвілі пропонує провести референдум щодо скасування даної інституції.

Відповідними думками він поділився під час інтерв’ю 24 каналу.

Саакашвілі впевнений, що даний суд можна перетворити в одну з палат Верховного суду України, що буде частково скасована структура судової влади в Україні.

За словами Саакашвілі, саме представники Конституційного суду зарубав на корені будь-яку нову ініціативу, а також є реальною зброєю в руках олігархів і різноманітних корумпованих груп впливу.

При цьому Саакашвілі підкреслив, що оновлення корпусу КСУ неможливо, так як механізми втручання громадськості в оновлення цього корпусу чітко не прописані.

Фактично, зараз КС України повинен сам займатися своїм оновленням. Вже зараз можна говорити про те, що це не спрацює.

На даний момент суддівський корпус знаходиться в досить жалюгідному стані. Чи не легше стане і після судової реформи, яка нещодавно була внесена до Верховної Ради. Згідно з цим проектом, всі важелі тиску і впливу залишаться в руках представників старої системи.

Також Саакашвілі розповів про те, що в його команді останнім часом замислюються про митній реформі. Її Саакашвілі планує проводити за аналогією з Грузією. Головна мета зміни Митної служби в тому, щоб про неї більше не могли згадувати в негативному ключі.

Саакашвілі розповів, що реформа повинна бути всеосяжна і повинна зачіпати повне переформатування системи в цілому і конкретних органів в її складі.

Loading...

Також глава Нацради реформ розповів про те, що у них вже є досвід реформування митниці і мова йде не тільки про Грузію. Так, Саакашвілі розповів, що коли він був губернатором Одеської області, його команді вдалося досягти ефективної роботи митниці. Там ніхто не брав хабарів і навіть боялися заїкнутися про це.

Саакашвілі стверджує, що всі реформи будуть проводитися з урахуванням інтересів українських громадян.

Loading...