Нав0лоч повилазила на вулиці, влада бездіє! Антuyкраїнський теRоR розпочато! Медведчук аж підскакує на радощах (ВІДЕО)

Uncategorized

Тиждень тому ватажок політичного угрупування такої собі “Партії Шарія” — а саме Анатолій Шарій, пафосно заявив, що відвоював вулицю у проукраїнського руху. Зібравши кілька сотень людей — кого за п’ятсот гривень, а кого задарма, бо ж є ті, хто щиро увірував у секту — вони заявили, що тут рулять

Ну, а коли групі особливо агресивних неотітушок вдалося побити ветеранів “Азова” у метро за укранський прапор — Толя, його дружина Оля і три канали Медведчука аж стрибали на радощах, що вони нарешті реальна влада, яка скоро зажене всіх по норах.

Загрузка...

Ще за кілька днів до сутички у метро сімейство Шарія нагнітало агресію проти своїх же послідовників. Спочатку об’єктом їхніх нападок став політв’язень Володимир Балух, який прийшов на суд по Сергію Стерненку і ганяв пропагандистів бойового листка. Більше того вони щиро раділи, коли оновлений “беркут” кілька разів ударив незламного патріота.

І от зараз Шарій та його медійна команда просто упиваються повідомленнями, коли герої війни проводять роз’яснювальну роботу із молодими і агресивними неотітушками.

Шарій прекрасно розуміє, що наражає своїх прихильників на небезпеку. Точніше – роблячи це свідомо. Власне — провокація насильства та хаосу і є головною метою проросійського кодла у 2020 році. Своїх же активістів їм не шкода — їм хочеться якнайшвидше створити умови, щоби до війни із РФ додалася реальна громадянська — і незалежність остаточно втонула у теплій крові громадян України. Щоби на страху тотального терору дотиснути боязкого Володимира Зеленського на союз із ОПЗЖ та Віктором Медведчуком. Тим паче останній не так давно в інтерв’ю російським ЗМІ прямо заявив, що вважає “шаріят”, не конкурентами, а “союзниками і партнерами”.

Loading...

“Можем считать, что нашего полку прибыло”, — радісно розповів кум Путіна каналу “Россия 24”.

Особливо резонансним із нагнітання терору та агресії в Україні виявився випадок в Житомирі. Де ветеран “Азову” Роман Боровик “Сатана” прийшов з товаришем до місцевого офісу Шарія. Де запропонував поговорити з тим, хто розповідав як буде рвати ветеранів війни. Зрештою все закінчилося використанням балончику “шаріївцем” та його ж нокаутом у відповідь.

Коли прихильники вождя червоних кульок цілком логічно запитали, а чому він їх не захищає, не приїде із затишних Нідерландів у вир політичних подій — Шарій почав звинувачувати у всьому… Зеленського. У зливних телеграмах та на каналах Медведчука почали розкручувати історії побитого до напівсмерті мальчика Нікіти, який за деякою інформацією після фотосесій одразу встав на ноги і йшов…
«Sergii Ivanov
Хочу повідомити воістину благу вість.

«Тупо вбитий» член партії Шарія Микита Роженко з Харкова, перебуваючи в лікарні N4 міста Харкова, раптом перервав відчайдушну боротьбу за життя, встав з ліжка і власними ногами пішов на таксі, повідомивши лікарям, що їде до Харківської обласної лікарні. Подальша боротьба за життя тривала власне в таксі, яке викликав фактично вбитий Микита.

Також Шарій пише, що в лікарні з Микити дістали осколки пляшки. Це нормальна ситуація у випадках, коли людина довго на ній сидить.

Поширюйте гарні новини, друзі. Вони роблять світ кращим😁»

Loading...

А головними винуватцями нападів пропагандисти Кремля вважають ОПУ Володимира Зеленського і зокрема, Андрія Єрмака.
По суті, вся ця провокація з насильством була потрібна саме для того, щоби в черговий раз на замовлення Віктора Медведчука атакувати Зеленского. І мобілізувати відверто ватний електорат навколо кума путіна. А якщо в процесі кілька десятків дурачків отримають на горіхи від розлючених ветеранів – так прекрасно, чим більше – тим краще. Головне – щоб вони потім на камеру розповідали, що у всьому винен Володимир Зеленський.

Насправді Шостий сам дає всі козирі в руки ворожим силам заради дестабілізації країни. Зеленський свідомо самоусунувся від незручних тем і на перший план полізло — цілеспрямоване виживання реформаторів із виконавчої влади, культ сексизму і нефаховості та абсолютний ренесанс проросійськи налаштованих міцних господарників. Від пропихування на міністерську посаду зашквареного Сергія Шкарлета, попри незгоду профільного комітету. До відвертого флірту із проросійським Євгенієм Мураєвим шляхом розгляду кандидатури його колишньої дружини Валерії на посаду заступниці голови Харківськоі ОДА. Що далі? Із георгіївськими стрічками російські танки на дамбі в Херсоні вітати будуть?

Кремлівський сценарій зі дестабілізації ситуації за допомогою Шарія продовжує впроваджуватися. І кожен, хто пояснює українцям небезпеку такої багатоходівки кума Путіна — оголошений персональним ворогом. Ось як у секті Пеннівайза нападають на ще одного політв’язня Олега Сенцова, який голосно заявляє про поступове паплюження держави та розтягування її на шматки власних інтересів шахраїв і злочинців.

Усього цього могло не статися, якби в ОПУ не загравали самі із проросійськими силами. Наприклад, не проводили свій вільний від турборежиму час у Києво-Печерській Лаврі із Вадимом Новинським, як Сергій Трофімов. У той момент, коли кіровоградську креатуру останнього піймали на хабарі — заступник адмінстраціі Зеленського насолоджується православними костюмованими виставами.

Якщо відкинути лірику, то активізація усіх темних сил одразу — то є наслідок того, що держава відмовилася вживати заходів щодо діяльності ворога на контрольованій території. У нас із ворогами можна обійматися, цілуватися, балотуватися і виступати на одних каналах. Той же самий Шарій у свіжих відео прямо звинувачує персонально Володимира Зеленського у фізичному знищенні його команди. Може, вже пора це зробити юридично? Яких повноважень не вистачає Івану Баканову та СБУ, щоби раз і назавжди покінчити із цим ватовірусом? Санітайзер і закон України — в руки.

Спливла це одна наволоч
У Черкасах стався конфлікт між Миколою Бугріменком та чотирма колишніми військовослужбовцями. Чоловік заявив, що його побили, поліція затримала нападників, а вчора суд обирав їм запобіжний захід.

Про самого Бугріменка відомо небагато. Йому 29 років, він родом із Кривого Рогу. Нині проживає в Черкасах.

19 червня Бугріменко повідомив, що паркан будинку батьків його цивільної дружини обмалювали. Згодом це ж фото опублікував у соцмережах і блогер Анатолій Шарій.

Опісля у відеозверненні Бугріменко, коментуючи мітинг “Партії Шарія” кількома днями раніше в Києві, озвучив наступне:

– За 6 років жодна політсила не змогла нічого протиставити нацистам, праворадикала, активістам, волонтерам, – всій цій пи**оті, – сказав він.

На відео – нецензурна лексика

Коментує очільник черкаського “Нацкорпусу”
Дмитро Кухарчук

Між тим, боротьба продовжується, але для всіх прихильників лояльних методів боротьби хочу привести кілька аналогій.

Чи можете ви уявити щоб під час другої світової десь у Британії існувала партія члени якої дозволяють собі м‘яку риторику стосовно німців , більше того дозволяли собі у Лондонському метро бити британських ветеранів?

Чи можете ви собі уявити ситуацію, щоб десь в на початку двохтисячних СБУ на Донбасі і в Криму задушила зародки антиукраїнської політики?

Чи можете ви собі уявити ситуацію щоб десь у Росії фанати «українського» миру качали свої вимоги і в форматі 24/7 по трьом телеканалам промивали мізки російським пенсіонерам українською пропагандою?

В Україні сьомий рік йде війна. Зеленський не в курсі про це тому що в ОП наразі працює єдиний відділ, який займається ідеєю створення відеороликів для нашого «гаранта».

Цей допис не про політику, він про гідність. Не важливо , в Нацкорпусі ти, Демсокирі чи аполітичний. Важливо, чи вважаєш себе українцем. Важливо чи готовий ти жертвувати собою заради дотримання Конституції.

Британці, Німці, Американці та навіть кацапи готові , а чи готові Ви?

Що сталося в Черкасах? Наскільки я знаю, було так. Хлопці підійшли поставити питання, чому людина так некоректно висловлюється щодо ветеранського та волонтерського руху, на що отримали удари залізним ланцюгом у відповідь. Звісно, після цього конфлікт продовжився.

Бугріменко відреагував на інцидент на своїй сторінці у “Фейсбуці“. Він облаяв представників “Нацкорпусу” та висловив сподівання, що нападники на нього – “сядуть” (мовою оригіналу):

“Черкасские безработные ушлепки из гопкорпуса решили повторить подвиг своих идолов и напасть без предупреждения 22 июня на противника который, как они посчитали, не готов к войне”.

Джерело

Loading...