«Росія для мене померла. Виступати перед агресором – це низькокультурно та малоінтелектуально «, – Кондратюк

Uncategorized

Український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк в інтерв’ю виданню Українська Правда висловився щодо виступів українських виконавців в Росії. Пряма мова:

– Як ви сприймаєте позицію деяких наших зірок, що музика поза політикою?

Загрузка...

– Я прихильник того, що українські артисти не повинні виступати в Росії. Але я також розумію, що обрублення контактів з агресором треба починати не з артистів.

По-перше, артисти не роблять в цьому погоду. Кажуть, що у нас з Росією росте товарообіг – це артисти зробили? Контрабандний товарообіг ще більший, напевно, і серед артистів теж – хто ж знає, які вони там гроші на корпоративах заробляють.

Плюс не треба закривати очі на те, що артисти питають: а чому одним можна гастролювати, а іншим – ні? На мій погляд, нікому не можна. Я з березня 2014 року взагалі не контактую з росіянами, хоча сам – виходець із телевізійної школи в Москві. Росія для мене померла. Виступати перед агресором – це низькокультурно і малоінтелектуально.

– “Я – музикант, а не бита на політичній арені”, – так Maruv прокоментувала свою відмову їхати на Євробачення. А ви вважаєте, що тема гастролей у Росії – це втручання політики у музику?

Loading...

– Це стан Maruv і всіх інших учасників в Україні , коли стілки років йде війна з агресором. Треба сказати Maruv, що на Марсі, наприклад, умови життя інші.

Або артисти живуть у реальному світі, або нехай ідуть в дупу і використовують свої таланти де завгодно, тільки не у Нацвідборі як люди, які представлятимуть Україну. У воюючій країні казати, що вас не стосується війна – це маячня. Це всі розуміють, хто при тямі.

До вас в дім вдерлися бандити, забрали ваші речі, спалили хлів, і тут ваша доця вибігає на ґанок і кричить їм навздогін: “А хочете, я вам пісню заспіваю? У мене гарний голос!”. Уявили? От такі українські “доці” і їхні братики зараз гастролюють в РФ.

Loading...