Шість років ґвалtував і розбeщував дiтей! Депутат-педoфіл спокійно жив і працював у Києві (ФОТО)

Uncategorized

Колишній депутат Сєверодонецької міської ради (VI скликання) Володимир Живага засуджений до 15 років позбавлення волі за зґвалтування та розбещення дітей у Луганській області. Ще в 2012 р. педофіл був оголошений у розшук, проте затримали його через 5 років у Києві. З’ясувалося, що ексдепутат «украв особу» померлого в РФ брата і завдяки цьому спокійно жив і працював у столиці.

Шість років ґвалтував і розбещував дітей

19 червня 2020 року Сєверодонецький міський суд Луганської області виніс вирок ексдепутату, але в Єдиному реєстрі судових рішень інформації ще немає. Деякі подробиці озвучила прокуратура Луганської області.

Загрузка...

Стороною обвинувачення було доведено, що колишній депутат міськради з 2006 по 2012 роки систематично вчиняв злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості щодо малолітніх і неповнолітніх.

Під приводом показу кіно, мультфільмів та інших розваг Володимир Живага запрошував дітей до себе додому, поїв їх алкоголем і ґвалтував.

У кримінальному провадженні задокументовано 14 епізодів скоєння розпусних і насильницьких дій щодо шести дітей у віці від 6 до 15 років. Наймолодша постраждала була його рідною племінницею.

«Суд призначив обвинуваченому максимально можливе за вказані злочини покарання – 15 років позбавлення волі. Водночас обвинувачений своєї провини не визнав і в скоєному не розкаявся», – додали в прокуратурі.

Loading...

Відзначимо, що ЗМІ Луганщини били на сполох ще у 2012 році, коли Володимир Живага був депутатом міськради.

У ЗМІ ще у 2012 році розповіли про те, що депутат міськради Володимир Живага попався на розбещенні дітей

У ЗМІ ще у 2012 році розповіли про те, що депутат міськради Володимир Живага попався на розбещенні дітей Скріншот із сайту lisichansk.in.ua

Тоді журналісти розповіли, як правоохоронці вийшли на педофіла. Виявилося, що увагу патрульної служби привернули дві дитини, які несли дорогий фотоапарат.

«Під час огляду в фотокамері було виявлено безліч знімків содомітських оргій за участю дітей і Живаги в головній ролі. Як розповіли хлопці, фотоапарат належать самому Живазі, який дуже любив знімати організовані ним розбещення. Зазвичай збоченець давав дітям гроші, цього разу він «зажав» і вони вирішили в «помсту» вкрасти у нього фотоапарат», – повідомили журналісти.

Після цього правоохоронці нагрянули додому до депутата, де той нібито і був захоплений із 10-річною дівчинкою. А на його комп’ютерах були виявлені фото- і відеоматеріали, які вказують на постійні знущання з дітей із боку цього «політика».

Проте, Живага категорично заперечував свою причетність, моментально реагував на публікації про його нездорову «любов» до дітей і погрожував судовими позовами. На деяких місцевих сайтах збереглися його спростування.

Loading...
У 2012 р. Володимир Живага розсилав у ЗМІ спростування і погрожував судовими позовами

У 2012 р. Володимир Живага розсилав у ЗМІ спростування і погрожував судовими позовами Скріншот із сайту lisichansk.in.ua

Депутата затримали, а потім… випустили під підписку про невиїзд. Чим він і скористався – втік.

Правоохоронці оголосили Живагу в розшук – датою зникнення депутата міськради було вказано травень 2012 року.

У 2015 році інформація про розшук Володимира Живаги з’явилася і на сайті «Миротворець», однак тільки через два роки педофіл-утікач потрапив до рук правоохоронців. Причому в Києві.

Володимир Живага на "Миротворці"

Володимир Живага на «Миротворці» Скріншот із myrotvorets.center

Вкрав особу померлого в Росії брата

Як виявилося, всі п’ять років після втечі з Луганської області Володимир Живага жив і працював у Києві, використовуючи документи померлого в РФ брата. Сергій Живага був на вісім років молодшим, брати були схожі.

Сергій і Володимир Живаги в Москві

Сергій і Володимир Живаги в Москві Фото з Facebook Володимира Живаги

Цілком можливо, що розшукуваний педофіл іще багато років міг залишатися безкарним, проте в 2017 році він таки потрапив у поле зору правоохоронців. Як стало відомо в іншій справі.

У січні 2017 р. Департамент захисту економіки Національної поліції України повідомив про розкриття схеми розкрадання бюджетних коштів.

Правоохоронці розкрили схему розкрадання бюджетних коштів

Правоохоронці розкрили схему розкрадання бюджетних коштів Facebook Департаменту захисту економіки НПУ

«При проведенні одним з управлінь Голосіївської РДА та підконтрольного їй комунального підприємства конкурсних торгів переможцями ставали так звані «свої» комерційні структури. Згідно з умовами укладених договорів, ці товариства проводили ремонтні роботи на об’єктах комунальної власності району. Вкрадені бюджетні кошти конвертували через фіктивну фірму», – повідомили правоохоронці.

Під час обшуків у 2017 р. правоохоронці, крім документації, вилучили майже 7 мільйонів гривень

Під час обшуків у 2017 р. правоохоронці, крім документації, вилучили майже 7 мільйонів гривень Нацполіція

За інформацією правоохоронців, з метою розкрадання і привласнення грошей чиновники підписували акти з недостовірною інформацією про виконання робіт. Зокрема, завищували їх обсяги та вартість.

За інформацією джерел, одним із безпосередніх учасників схеми був і приватний підприємець Живага С.В. Однак правоохоронці з’ясували, що він є зовсім не тією особою, за яку себе видає. Простіше кажучи, розшукуваний Володимир Живага «орудував» під документами на ім’я свого померлого молодшого брата.

Володимир Живага жив і працював у Києві під ім'ям померлого брата

Володимир Живага жив і працював у Києві під ім’ям померлого брата Скріншот із сайту clarity-project.info

Як з’ясувалось, Володимир Живага звинувачується в незаконному заволодінні чужим паспортом, підробці документів, у привласненні і розтраті майна.

Матеріали провадження спрямовані до Голосіївського районного суду, засідання у цій справі відбудеться 16 вересня 2020 року.

Володимир Живага постане перед іще одним судом

Володимир Живага постане перед іще одним судом Скріншот із сайту «Судова влада»

Зараз засуджений ґвалтівник дітей перебуває в Старобільському слідчому ізоляторі. За інформацією джерел користується мобільним телефоном і має доступ до інтернету – зависає в Facebook і Telegram.

Публікація Живаги від 25 травня 2020 року

Публікація Живаги від 25 травня 2020 року Скріншот

Джерела OBOZREVATEL стверджують, що Володимир Живага за п’ять років життя в столиці не позбувся злочинного потягу до дітей. Однак, крім доведених 14 епізодів у Луганській області, нових фактів у правоохоронців поки немає.

Володимир Живага в червні 2020 р. був засуджений за зґвалтування неповнолітніх і малолітніх дітей, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, розбещення неповнолітніх (ч.3, 4 ст.152, ч.3 ст.153, ч.1,2 ст. 156 КК України)

Володимир Живага в червні 2020 р. був засуджений за зґвалтування неповнолітніх і малолітніх дітей, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, розбещення неповнолітніх (ч.3, 4 ст.152, ч.3 ст.153, ч.1,2 ст. 156 КК України)

Радує одне: найближчими роками педофіл буде за гратами.

Джерело

Loading...