Супермаркет. На касі бабуся купує цукерки на 8 грн.. Раптом підходять незнайомі хлопці і … (ВІДЕО)

Uncategorized

Франківський блогер Дмитро Варварук організував «День добра» у своєму Інстаграмі та закликав усіх бути добрішими до старших людей.
Хлопець виконував благодійні завдання в Instagram, і одне з них — оплатити покупки бабусі у супермаркеті, пише Бліц-Інфо.

«Коли я хотів оплатити, то побачив, що бабуся взяла цукерки приблизно на вісім гривень. Я зрозумів, що немає, що оплачувати, тому запропонував їй купити все, що потрібно»,- пояснює хлопець.

Загрузка...

Дмитро назбирав повний кошик продуктів: пельмені, вареники, воду, кефір, масло, курку, молоко, чай, каву, хліб тощо. Ольга Миколаївна довго не могла повірити та повторювала, що у неї все є.

«Ви мене шокуєте. Мені здається, що я у сні. Дуже дякую вам, шкода, що я не маю грошей, аби вам віддячити. Я буду пам’ятати це все життя і ніхто мені не повірить»,- раділа старенька.

Наостанок відео франківець побажав літній франківці здоров’я. А своїх підписників закликав робити добро і бути добрішими.

«Я сподіваюсь, що народ почне більше допомагати старшим людям. Надіюсь, я вас змотивував на добрі вчинки»,- звернувся до підписників блогер.

Джерело

Loading...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *