Кондратюк жорстко пройшовся по Зеленському: «Він ніхто. Він для мене непорозуміння, навіть після року» (ВІДЕО)

Uncategorized

Відомий український шоумен і ведучий Ігор Кондратюк жорстко «проїхався» по президентові України Володимиру Зеленському у шоу «Гончаренко рулить», передають Патріоти України.

Ведучий програми Олексій Гончаренко спочатку поставив питання Кондратюку про шоумена Олександра Скічко, який пішов у політику, а потім розмова перейшла на Зеленського.

Загрузка...

Кондратюк сказав, що не має нічого проти Скічка та його відходу в політику, а ось Зеленський, коли пішов з шоу-бізнесу «стрибнув із сьомого поверху». Саме так висловився ведучий про гаранта. Відео інтерв’ю з’явилося на YouTube-каналі Олексія Гончаренка.

«Тому що він (Зеленський — Ред.) — ніхто. Я не хотів би його скривдити, є ж закон на цю тему… Він для мене непорозуміння, навіть після року, як він став президентом. Його ці екзерсиси, які я читав в одному з інтерв’ю, ну, це що попало», — сказав Кондратюк.

Також він зазначив, що «шлях у політику — це не тунель». Судячи з висловлювань шоумена, він не підтримував на виборах президента. «Я повторюю, він непорозуміння. Я, звичайно, в меншості, ну, добре, подивимося», — сказав ведучий.

Джерело

Loading...