Ще питання є? Штаби партії Зеленського очолюють регіонали. Уявіть що в списках буде…

Uncategorized

Керівником міського виборчого штабу партії “Слуга народу” став колишній депутат міськради, ректор бізнес-коледжу Олег Куклін.

У п’ятницю його презентували народні депутати від партії “Слуга народу” Любов Шпак та Олег Арсенюк, а також керівник обласного штабу Олексій Пєчніков.

Загрузка...

Куклін у 2010 році обирався до Черкаської міської ради від “Партії регіонів”, де був п’ятим номером списку. Зараз є директором Черкаського бізнес-коледжу.

На початку заходу Пєчніков озвучив критерії, якими в партії послуговуватимуть при відборі кандидатів до виборчого списку. У числі іншого – “чистий бекграунд”.

Після цього журналіст 18000 запитав присутніх в президії, чи не суперечать одне одному теза про бекграунд та політичний досвід Кукліна.

Сам новоспечений очільник штабу це питання ніяк не прокоментував.

Loading...

Натомість Любов Шпак повідомила, що партія відмовляється від принципу “нових облич”, з яким йшла на парламентські вибори.

– Йдучи в політику – людина прагне кращого. Говорити про те, що людина йшла, щоб зробити гірше – не до цього йде мова. Я вам скажу, скільки часу пройшло. Давайте говорити про досвід. Я можу назвати людей, але не хочу цього робити, які не мають ніякого політичного минулого, але не мають досвіду, і їх результат ніякий. Якщо говорити про відбір – ми не будемо шукати нові обличчя, як це було раніше. Ми будемо цінувати професіоналізм і тих людей, які мають на меті розбудову громади, – пояснила Шпак.

Натомість, за словами Печнікова, “Куклін не поділяв ідеологію Януковича”, тому він не є представником “злочинної влади”.

– На мою думку, людина, яка не вкрала і не є злочинцем, яка має певний досвід..Як кажуть, нас колись хтось кудись привів. І тут грає чинник, що минула влада пана Януковича, який є злочинцем. Я не думаю, що пан Куклін є злочинцем і в сього є ідеологія, яка була у Януковича. Я не думаю, що він (йдеться про Кукліна – ред.) є злочинцем.

На думку Олега Арсенюка, Куклін – гідна кандидатура.

– Він має справу з молоддю, а “Слуга народу” – це молодіжна молода організація. Тому це гідна кандидатура, яка може керувати осередком, – сказав він.
Реакція українців:
Ольга Бондаренко: Зелена пліснява посиніла( Казочка закінчилась
Євген Кузь: Вангую. Далі Зеленський візьме ручку і напише заяву, складаю повноваження і віддаю булаву легетивному. Все до цього йде

Loading...

Джерело

Loading...