«Відвоював Батьківщину для мами?» Тимошенко в Раді листувалася про «державу» Авакова і «повний провал у Німеччині» ВІДЕО

Uncategorized

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко в залі Ради читала повідомлення про те, як Арсен Аваков побудував державу в державі зі столицею на вулиці Богомольця.
Листування зняв кореспондент #Букв, передає Цензор.НЕТ.

«Корупційний бізнес, рекет, наркоторгівля, незаконні будівництва, приватні армії – все це сьогодні належить Авакову», – скролить Тимошенко в телефоні.

Загрузка...

Вона надсилає повідомлення такому собі Іллі Осадчуку, який розказує їй про події в Німеччині.

«Повний провал у Німеччині. Виявили бажання воювати з Росією і просили політичної та фінансової підтримки. Також просили зброю. Відмова», – написав Тимошенко Осадчук у відповідь на питання «чи захистив Батьківщину для мами?».

Цілком можливо, що Осадчук пише про останній візит Андрія Єрмака до Німеччини. Зараз деякі анонімні Telegram-канали повідомляють, що Німеччина не дала згоду на апгрейд Мінських угод або організацію зустрічі в «нормандському форматі» до виконання всіх пунктів Паризького меморандуму.

Сам глава ОП трохи інакше підбив підсумки своєї поїздки до Німеччини.

Loading...

«По-перше, ми почули на всіх зустрічах про безумовну підтримку України. Нас підтримують щодо нового формату, який ми зробили сьогодні в Тристоронній контактній групі в Мінську, коли указом президента підняли рівень представництва української делегації. Ми ще раз довели, що Україна робить все для того, щоб мирний процес рухався», – повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак журналістам у вівторок в Берліні.

Ілля Осадчук має свій профіль у Facebook та позиціює себе як радник Горбачова.

Кілька його інтерв’ю без будь-якого уточнення, хто він такий, вийшли на сайті «Хвиля». Тому його почали вважати вигаданим персонажем або аферистом. Проте ця людина часто пише політичній тусовці приватні повідомлення і представляється як міжнародний лобіст і друг Трампа. Деякі ЗМІ навіть посилалися на нього в новині про призначення Мендель.

Джерело

Loading...