У Львові водій-нелюд комунального автобусу побuв стареньку жінку (ВІДЕО)

Uncategorized

У Львові водій на очах у пасажирів побив жінку похилого віку, яка не мала грошей, аби заплатити за проїзд.

Інцидент трапився 1 червня у комунальному автобусі № 40 (АА 8727 ТО).

Загрузка...

Про це сьогодні у спільноті ГО «Варта 1» повідомила одна із пасажирок Тетяна Арефєва, яка стала очевидцем ситуації, захистивши жінку, та зняла злочин на відео.

«Старенька жінка сіла тихенько в автобус вона ні кого не чіпала. Як з годом виявилось вона не мала грошей щоб сплатити проїзд. Водій вийшов зі своєї кабіни та стрімко пішов до неї.

Далі він почав її хватати та силою виштовхувати з автобусу. Це був жах! Ми заплатила за її проїзд та намагались дати ще грошей на той випадок якщо в когось не буде змоги оплатити але він відмовився.

Я в шоці! Такого ще не бачила. Як до автобусу пускати людей без масок то норма бо він заробляє на них, а як провезти стареньку без змоги оплатити то ні і треба руки розпускати. Ганьба. Невже не соромно?», — пише очевидиця.

Доброго дня. Інцидент трапився 1.06.2020. Автобус номер 40, АА 8727 ТО. Старенька жінка сіла тихенько в автобус вона ні кого не чіпала як з годом виявилось вона не мала грошей щоб сплатити проїзд. Водій вийшов зі своєї кабіни та стрімко пішов до неї. Далі він почав її хватати та силою виштовхувати з автобусу. Це був жах! Ми заплатила за її проїзд та намагались дати ще грошей на той випадок якщо в когось не буде змоги оплатити але він відмовився. Я в шоці! Такого ще не бачила. Як до автобусу пускати людей без масок то норма бо він заробляє на них, а як провезти стареньку без змоги оплатити то ні і треба руки розпускати. Ганьба. Невже не соромно?

Gepostet von Татьяна Арефьева am Mittwoch, 3. Juni 2020

Джерело

Loading...