Ось і все! Нарешті прийшов “Судний день” для міністра МВС Арсена Авакова: “Слуги народу” на засіданні фракції…

Uncategorized

Депутатська фракція політичної партії «Слуга народу» планує в понеділок, 1 червня, обговорити ймовірність відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це в ефірі телеканалу «Еспрессо» поінформував голова Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, член фракції Денис Монастирський.

Загрузка...

«Відверто, позиції ще не сформовані – ми на фракції ще не обговорювали, у нас засідання відбудеться в понеділок увечері, якраз після засідання профільного комітету. 

Ми, звичайно, це будемо обговорювати », – сказав депутат.

При цьому він підкреслив, що головним при оцінці ефективності керівництва Міністерства внутрішніх справ стане з’ясування того, наскільки швидким було сприяння в розслідуванні у справі про побиття та згвалтування жінки в Кагарлицькому відділенні поліції і стрілянини в Броварах.

«Я прихильник того, що в цих випадках треба і причини, які призвели до цих випадків, і реакції відповідних органів на дану ситуацію. Тобто були факти приховування доказів у цих справах, наскільки було сприяння і яким швидким було розслідування. Я думаю, що це буде ключовим в оцінці та ефективності, в тому числі керівництва Національної поліції і профільного міністерства », – уточнив Монастирський.

Представники фракції «Голос» на погоджувальній раді в понеділок, 1 червня, планують вимагати звіту міністра внутрішніх справ Арес Авакова про злочини, вчинені працівниками правоохоронних органів, а також почнуть збір підписів за його відставку.

Як повідомлялося, в останні дні суспільство сколихнули повідомлення про зґвалтування жінки в Кагарлицькому відділенні поліції і стрільбі між підприємцями і нелегальними перевізниками в Броварах.

Loading...