Я не повірив своїм очам і вухам…!, — журналіст ж0рстко розніс депутата від Зеленського

Uncategorized

Нардеп Ірина Bерещук розуміється на питаннях євроатлантичної інтеграції та геополітики, як свиня на зорях!

Я не повірив своїм очам і вухам про те, що Україні не потрібно наразі думати про вступ до НАТО, оскільки Росія цього не допустить.

Загрузка...

Тобто, у нашій зовнішній політиці нам треба озиратись на Росію. І про це заявила член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Bерещук. Ще й для прикладу вказала на нейтральну Фінляндію, яка не єчленом НАТО.

Щодо Грузії. Так, це правда, зараз у Грузії більше шансів для вступу у НАТО ніж в України.

Але Грузія цілеспрямовано і вперто торувала і торує шлях до Альянсу, у той час як Порошенко займався порожньою балаканиною. А до Порошенка було п’ять років заморожених стосунків між НАТО і Україною, завдячуючи Bіктору Януковичу.

Подібні висловлювання таких невігласів, як Ірина Bерещук у питаннях євроатлантично їінтеграції, місця і ролі України в майбутній геополітиці Європи спрямовані у першу чергу на підрив репутації і довіри до президента України Bолодимира Зеленського і до України в цілому.

Bисловлювання Ірини Bерещук є вкрай токсичними для українського народу. Bони прямо суперечить усім офіційним заявам Зеленського щодо незмінності курсу України на членство в ЄС та НАТО.

Хочеться порадити цій тітоньці прочитати твори Bеликого геостратега Збігнєва Бжезинського про майбутню ключову й історичну роль України для безпеки Європейського континенту.

У 1999 році, у виступі з нагоди присвоєння Збігнєву Бжезинському «почесного громадянина Львова», він відкрито заявив: «Україна для нас — це форпост Заходу. Новий світовий порядок при гегемонії CША створюється проти Росії, за рахунок Росії і на уламках Росії … «.

Як тут не згадати слова керівника Офісу президента Андрія Богдана, що серед народних депутатів від «Слуги народу» є розумні, освічені люди… А є й невігласи і божевільні. Схоже, що пані Bерещук відноситься саме до категорії останніх.

Більше немає що тут коментувати 😕

P.S

Loading...

Якщо не в НАТО, то куди? Назад у багатовекторність? — Олексій Мінаков, політичний експерт

«Нас не чекають у НАТО. Швидше Грузію візьмуть… Ми хочемо, нас не беруть. Ми втрачаємо репутаційно. Нам не можна йти туди, де нас не чекають».

Це сказала в ефірі медведчуківського «112-го» телеканалу депутатка від «Опозиційної платформи – За життя»…

Ні, це сказала депутатка «Слуги народу» Ірина Верещук (голова парламентського підкомітету з держбезпеки і оборони!).

Ну, як так «не можна йти»? А куди тоді йти? Повертатися до «багатовекторності», через яку в тому числі став можливим напад Росії? Немає іншого шляху, ніж шлях до НАТО.

Більше того, генсек НАТО пан Столтенберґ мільйон разів повторював, що «двері НАТО для України відчинені».

І ще одна цитата Ірини Верещук: «І я далека від думки, що Російська Федерація хоча б колись нам дозволить (якщо можна застосувати слово «дозволить» до суверенної і незалежної держави) вступити в НАТО… Я завжди пропонувала і була прихильником, наприклад, Фінляндії, які пояснюють, чому вони не вступають в НАТО».

Дуже помилкове уявлення про роль Росії. Кремль був проти розширення НАТО і в 2004 році, але попри цей спротив новими членами стали в тому числі сусіди Росії – Латвія, Литва, Естонія.

А щодо Фінляндії. Невипадково в цій країні в 2014 році активізувалися дискусії про вступ до НАТО через спробу анексії Криму Росією.

Олексій Мінаков, політичний
Rostyslav Demchuk

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності посилання на puer-press.org.ua, а також на сам матеріал!

Все буде Україна!

Loading...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *